Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Μιά καλή συμβουλή



Για όσους θα ψηφίσουν αύριο θα πρέπει να ξέρουν το εξής, τις πάνες και τους πολιτικούς πρέπει να τους αλλάζουμε συχνά για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

5 σχόλια:

  1. -Mporeite sas parakalw na mou piasete auto to psifodeltio kai na mou to diplwsete?
    -Euxaristws!...
    -Mporeite na mou to balete kai ston fakelo?
    -Mporw alla...
    -Sas parakalw...
    -Telos pantwn!...
    -Tha mou to balete kai sthn kalpi?
    -Sugnwmh re file ...Giati de ta kaneis monos sou?
    -Sixainomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARGA PALI THN IDIA PANA BALAME FILE KAI EINAI KAI PALIA TA SKATA KAI BROMANE AKOMA-KALHMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει πάντα το Moderation που σας επιτρέπει να σβήσετε κάποιο σχόλιο υβριστικό. Είναι το εικονίδιο του κάδου κάτω απο κάθε σχόλιο, και που πατώντας το σβήνετε το εν λόγω σχόλιο στη στιγμή. Μην σταματάτε όμως τον άλλο με το που πήρε φόρα να ασχοληθεί με το Blog σας κάποια στιγμή, κόβοντάς του τη φόρα, και στερώντας του την ικανοποίηση να δεί το σχόλιό του την ίδια στιγμή αναρτημένο.
    Πέστε πως κάτι θέλησε να αφαιρέσει, η κάτι να προσθέσει, να κάνει κάποιες αλλαγές τέλος πάντων. Με τον τρόπο αυτό, δεν έχει την δυνατότητα να τις κάνει.

    Συμβουλές δίνω φυσικά, δεν είναι κανόνες. Καθ' ένας φτιάχνει τους δικούς του κανόνες μόνος του. Στο φινάλε τα Blog είναι δικά σας, και εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο.PANTA FILIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε MOLEMOU θέλω να ελέγχω το χώρο μου διότι έχει καεί η γούνα μου. Η αλήθεια είναι πως όλα τα σχόλια τα δημοσιεύω είτε αρνητικά είτε θετικά. Τη προσωπική μου ζωή προσπαθώ να διαφυλάξω και έχω βάλει αυτόν τον έλεγχο. Καλως ήρθες στο blog μου πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APLOS BGALE THN EPALI8ESH META GRAMATA ,KAI KRATA ESI THN EGKRISI TOU IDIOKTITI/KALHMERA KAI PALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή