Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

4,7 ρίχτερ ο σεισμός στη Χίο...


Ο σεισμός που έγινε πριν λίγα λεπτά στη Χίο είχε μέγεθος 4,7 Ρίχτερ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και είχε εστιακό βάθος 10 χλμ.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly anevenei o seismos....les na erhete pros ta panw???

    aaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποτε λείπω από το νησί γίνονται όλα τα μεγάλα γεγονότα. Πάντως μόλις έμαθα για τον σεισμό αμέσως τον ανέβασα στο blog μου. Μπορεί να μένω Αθήνα όμως το μυαλό μου είναι και στο νησί που αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ 4,2.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ. ΖΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελευταίος μεγάλος σεισμός αν δεν κάνω λάθος ήταν πριν πέντε χρόνια που είχε φτάσει στο 6αρι. Πάλι έλειπα από το νησί. Έχω να ζήσω δυνατό σεισμό στη Χίο από το 1993. Είναι πολλά τα χρόνια... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 4α ΕΞΑΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ,ΣΠΑΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε πέφτει μόνο η Χίος θύμα των καναλιών αλλά δεν είναι και λόγος αυτός να μας θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους έδαφος. Η αλήθεια είναι πως τα κανάλια έχουν χάσει το ρόλο τους. Τα νέα έχουν γίνει πολύ εξειδικευμένα και ο κόσμος έχει στραφεί προς το ίντερνετ και τις εφημερίδες για να ενημερώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή