Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Μπράβο βλάκες...



Διακόπτει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου «Ζενίθ» τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα.

Αιτία της διακοπής, ο αποκλεισμός του πλοίου –την περασμένη Δευτέρα- από μέλη του ΠΑΜΕ και της Πανελλήνιας Ναυτικής...Ομοσπονδίας, που είχε ως αποτέλεσμα την πολύωρη καθυστέρηση του απόπλου από τον Πειραιά και την ταλαιπωρία 970 τουριστών.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε ήδη στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο οποίος κάνει λόγο για απώλεια εσόδων 10 εκατομμυρίων ευρώ και 400 νέους άνεργους .
Την παραπάνω πληροφορία την πήρα από το troktiko.blogspot.com από το οποίο πολύς κόσμος ενημερώνεται καθημερινά. Μπράβο στα παιδιά. Με το έτσι θέλω και χωρίς να σκεφτούν ώριμα κάθονται και κλείνουν όποιο καράβι βρουν μπροστά τους. Αυτό είναι αριστερά;... Αυτό είναι πρόοδος;... Αυτός είναι φασισμός μάγκες. Πάτε με τα κοντάρια - σημαίες - ρόπαλα και με τσαμπουκά, τζιν σακάκι και κοτσίδα πουλάτε μαγκιά και κλείνετε τα πλοία. Και πες εμείς σας έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις ηλιθιότητές σας. Τώρα τι θα πείτε στους 400 νέους άνεργους; Ειδικά αυτές τις μέρες που είναι ιδιαίτερα δύσκολες; Τώρα πως θα δικαιολογήσετε τη ζημιά προς τον τουρισμό από τον οποίο περιμένουμε κάποια έσοδα και κάποια οικονομική βοήθεια;
Το θέμα είναι πως μπροστάρηδες πλέον σε αυτές τις κινητοποιήσεις είναι φοιτητές. Αιώνιοι φοιτητές που έχουν αφοσιωθεί στο κόμμα και δρουν χωρίς βούληση και χωρίς ευθύνη. Ειλικρινά περιμένω μία απάντηση της αριστεράς για όλη αυτή τη καταστροφή που προξένησε με μία ηλίθια πράξη της.
Μάγκες ξεκολλάτε. Αυτό που κάνετε είναι φασιστικό. Ούτε επανάσταση είναι ούτε αριστερά θεωρήται.
Τις καλημέρες μου...

1 σχόλιο:

  1. Πολυ σωστος..
    Καταπιεση,δογματισμος,ετσιθελισμος,ξυλο,τραμπουκισμος.Και φυσικα,μην διανοηθει κανεις να διαφωνησει μαζι τους.Δεν εχει αυτο το δικαιωμα.Απολυτη συναφεια με την ιδεολογια του "Κομματος" που πιστευει στον μονοκομματισμο και τη δικτατορια του προλεταριατου.Μπραβο για την αντικειμενικοτητα.
    Παχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή