Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μας δουλεύουν;...



Σήμερα το πρωί μάθαμε πως οι υπάλληλοι του μετρό θα συνεχίσουν την απεργία τους μέχρι την Τρίτη. Μία βδομάδα ακριβώς με μία διακοπή το σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι αν αυτή η κίνησή τους δείχνει σεβασμό προς εμάς τους αναγκασμένους "πελάτες" τους που χρησιμοποιούμε αυτό το μέσο για τις δουλειές μας. Και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε όλους εμάς που είμαστε μόνιμοι πελάτες αγοράζοντας μηνιαία κάρτα. Ποιά θα είναι η αποζημίωσή μας όταν για μία βδομάδα θα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε ταξί ή τα πόδια μας. Αυτό γιατί δε το σκέφτονται;... Ας κάνουν μία προσφορά τουλάχιστον στην επόμενη μηνιαία κάρτα, τουλάχιστον για τους κατόχους κάρτας Ιουνίου (ώστε να μην έχει η εταιρία τρομερή ζημιά).

Το να μας στέλνουν ελεκτές με την αγενέστατη συμπεριφορά τους να μας ζητάνε εισητήριο και να κόβουν πρόστιμα είναι πρώτοι. Το να προσφέρουν μία καλύτερη εξυπηρέτηση προς το κοινό μάλλον σφυρίζουν αδιάφορα.

Το περίεργο πάντως είναι πως παλιά στο μετρό κυκλοφορούσε ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο δηλώναμε κατά πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με τις υπηρεσίες του. Τον τελευταία καιρό δε το βρίσκω πουθενά. Τυχαίο;....

2 σχόλια:

  1. Etsi opws ta les,
    vare8ikame ka8e vdomada na kanonizoume pws 8a metakini8oume tin ekastote epomeni opoy 8a exoun apergia ta mesa..
    Kai na evgaine kati kalo apo aftes tis talaipwries, na pw! Afou den prokeitai na kerdisoun tipote, as to paroun xampari kai as kanoun kati pio drstiko telospantwn apo to na tin plirwnoume emeis se ola! eleos~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συμπεριφορές των συνδικαλιστών μας κάνουν να τους γυρίζουμε την πλάτη. Χάνουν το δίκιο τους έτσι διότι πολύ απλά δείχνουν πως δεν μας σέβονται. Όταν δεν μας σέβονται πως θα τους σεβαστούμε εμείς;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή