Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αφού έγινε της μόδας...

Οι Γερμανοί έχουν το χταπόδι τον Πωλ ο οποίος έχει πιάσει όλα τα αποτελέσματα της Γερμανίας (για σήμερα έχει προβλέψει νίκη της Γερμανίας και αύριο της Ισπανίας). Το χταπόδι τώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μιάς και πολλοί Γερμανοί θέλουν να το σκοτώσουν και να το φάνε ενώ ο Ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο ζήτησε την προστασία του (φυσικά και δεν αστειεύομαι μιάς και όλα που αναφέρω παραπάνω είναι αληθινά).
Στην ιστορία αυτή βρέθηκαν και μιμητές. Άλλος έβαλε τον παπαγάλο του ο οποίος διάλεξε Ολλανδία, κάπου αλλού βάλανε έναν κροκόδειλο ο οποίος διάλεξε το ισπανικό κοτόπουλο. Εγώ θα βάλω τον παιδικό μου φίλο τον Μάνο να διαλέξει έναν από τους δύο καφέδες στο αυριανό μαραθώνιο που θα πραγματοποιήσουμε στο Θησείο πριν τον μεγάλο τελικό. Θα δούμε ποιοί θα πέσουν μέσα. Ο παπαγάλος ή ο Πωλ με τον κροκόδειλο. Τον Μάνο θα τον εντάξω αύριο ανάλογα με την πρόβλεψή του.

3 σχόλια:

  1. Εντάξει,έγραψες πάλι...Αλλά όπως σου είπα, εγω θα πιώ ταυτόχρονα και από τους 2 καφέδες....Ισοπαλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο θα καταγράψω την πρόβλεψή σου και θα την παρουσιάσω στο μπλόγκ μου αμέσως μετά τον τελικό... Για να δούμε... Θα πέσεις μέσα Μάνο;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα... είστε και οι δύο τρελοί!!!! γράψατε ιστορία. Μόνο εσείς οι δυο θα σκεφτόσασταν κάτι τέτοιο. Μπράβο ρε παιδιά.Περιμένοθμε την πρόβλεψή σας αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή