Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πάρτε θέση



Το βράδυ με το έτσι θέλω ο πρωθυπουργός μας θα μπει μέσα στα σπίτια μας για να συνεχίσει να μας λέει τα ψέματά του μιάς και οι εκλογές είναι κοντά και η αποτυχία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι περισσότερο σίγουρη από κάθε άλλη φορά. Γνωρίζοντάς το αυτό ο κ. Παπανδρέου θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια μήπως και ψήσει τους αναποφάσιστους (πιό εύκολα) και τους σκεπτόμενους (πιό δύσκολα εως αδύνατον) ψηφοφόρους αυτού του ρημαγμένου τόπου.

Εμείς δε του λέμε όχι. Ας βγει να τα πει. Έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες παπαρολογίες και έχουμε βρει και την λύση σε τέτοια φαινόμενα, απλά θα αλλάξουμε κανάλι. Οπότε για να αντιμετωπίσει το ζάπινγκ αποφάσισε να γίνει η ομιλία του διακανάλικη. Δηλαδή; Κάνεις ή δε κάνεις ζάπινγκ αν έχεις ανοιχτεί τη τηλεόραση τη φάτσα του Γιωργάκη θα χεις.

Το να κλείσουμε την τηλεόραση δεν είναι λύση διότι εκείνος θα πιστεύει πως τον παρακολουθούμε. Όμως αν σηκωθούμε από τον καναπέ και πάμε στις μεγάλες πλατείες (Σύνταγμα, Ομόνοια, Κλαυθμώνος, Κοτζιά, Αριστοτέλους, και σε όσες υπάρχουν στις ελληνικές πόλεις) και στήσουμε πάρτυ τότε θα του δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο το πόσο πολύ τους γράφουμε όλους αυτούς τους απατεώνες. Πρέπει να τους δείχνουμε με έξυπνους τρόπους πως τους έχουμε γυρίσει πλέον την πλάτη και δεν ελπίζουμε τίποτα πια σ' αυτούς. Γι' αυτό λοιπόν. Ας βγούμε όλοι απόψε έξω. Ας κάνουμε το βράδυ της Δευτέρας Σαββατόβραδο. Έχει και ωραίες ταινίες στους κινηματογράφους (π.χ. το Μέλι στο αγαπημένο Άστυ). Ας κάνουμε λοιπόν την επανάστασή μας και ας αφήσουμε τον κ. Παπανδρέου να κλαίει.

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως πολλούς, κυρίως τις γυναίκες, ενοχλεί η σημερινή ομιλία του κ. Παπανδρέου διότι δυστυχώς το Mega αναγκάστηκε να αναβάλλει την προβολή του τρίτου επεισοδίου της πετυχημένης σειράς "Το Νησί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου