Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η αγάπη θέλει 365 μέρες...



Ξεκινάει μία άλλη βδομάδα φτάνοντας στα μισά του Φλεβάρη. Η ημερομηνία 14 Φλεβάρη. Όταν πήγαινα σχολείο με άγχωνε αυτή η μέρα. Σχεδιάζα να βρω μία κοπέλα η οποία να μ' αρέσει για να της ζητήσω να τα φτιάξουμε ώστε να μπορώ να της προσφέρω αλλά και να δεχτώ δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τόσο άσχημη προπαγάνδα μου είχαν κάνει οι ταινίες και η τηλεόραση. Φυσικά όμως με τον καιρό διαπίστωσα πως όλα αυτά είναι ένα μάρκετινγκ για να πλουτίζουν τα μαγαζιά με λουλούδια, εσώρουχα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για δώρο. Είχε πολύ δίκιο ο Τζίμ Κάρεϊ στη ταινία "Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού" όπου ανέφερε πως οι μέρες αυτές το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου επιβεβαιώνουν το πόσο μόνος νιώθεις.
Η αγάπη δε χρειάζεται μία γιορτή για να την θυμόμαστε. Η αγάπη είναι από μόνη της γιορτή και γιορτάζεται όλες τις μέρες του χρόνου.
Για όσους δε το πιστεύουν αυτό τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά για αύριο.

4 σχόλια:

  1. Θα κρατήσω μια φράση: Αυτές οι μέρες το μόνο που κατορθώνουν είναι το να σου επιβεβαιώνουν πόσο μόνος νιώθεις...
    Χειρότερος δε εκμαυλισμός είναι όταν δεν είσαι μόνος αλλά επειδή δεν γιορτάζεις αυτή την μέρα θεωρείσαι μη ερωτευμένος και μελαγχολείς(άδικα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές φορές μπορεί να μην είσαι μόνος και να μελαγχολείς για πολλούς λόγους. Φυσικά τη συγκεκριμένη μέρα αν δεν είσαι μόνος και μελαγχολείς επειδή δε γιορτάζεις τότε το περνάς αυτό το ζόρι άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επέτειός μου εδώ και τρία χρόνια ήταν τυχαία 14 του μήνα. Δηλαδή, γιορτάζαμε τις 14 κάθε μήνα σε ανάμνηση εκείνης της μέρας. Φέτος είμαι χωρισμένη. Αλλά βρεθήκαμε και πάλι....και θυμηθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή