Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεσσαλονίκη


Κάποτε τα Ξύλινα Σπαθιά μας κάνανε να χοροπηδάμε στους ρυθμούς αυτού του τραγουδιού. Καιρός λοιπόν να χοροπηδήσουν έτσι και οι πολιτικοί με τους ρυθμούς τους δικούς μας.
Πολιορκείστε τώρα την Δ.Ε.Θ.
Χθες ο Γ.Α.Π. έξω από το δημαρχείο χαιρετούσε τον κόσμο που τον αποδοκίμαζε από κάτω. Δε καταλαβαίνει τίποτα από ελληνικά μάλλον.
Πάντως η αλήθεια είναι πως βλέποντας τον παραπάνω χάρτη με πιάνουν τα γέλια διαπιστώνοντας πως ένα μπλόκο το διοργανώνουν οι οπαδοί του Ηρακλή. Μάγκες χαλαρώστε λίγο. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από το να τα σπάμε και να σκοτωνόμαστε για μία ομάδα που με δική της ευθύνη έπεσε κατηγορία.
Ας λύσουμε τα άλλα προβλήματα και θα ξαναανέβει ο Ηρακλής στην πρώτη κατηγορία.
Εύχομαι δύναμη και κουράγιο σε όσους γεμίσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει από κει ψηλά...

3 σχόλια:

  1. http://xristos1954.wordpress.com/2011/09/10/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

    δείτε κι αυτό.george πολύ καλό το κομμάτι σου

    Nikos K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Πιτσιρίκο... αν και έχω να δηλώσω κάτι στο κειμενό του. Δυστυχώς οι Αγανακτισμένοι γίνανε μόδα (μιας και ήταν εισαγώμενο προιόν και όχι αυθόρμητο) και δυστυχώς υπήρχαν πολλοί που πήγαν για να γκομενιάσουν. Στο τέλος όταν όλοι πήγανε διακοπές και οι φοιτητές γυρίσανε στις πόλεις τους έμειναν οι άπλυτοι. Όμως τώρα ήρθε ο Σεπτέμβρης και ο κόσμος πρέπει να ξαναβγει στους δρόμους... Ας δώσουν τα παιδιά από κει το καλό παράδειγμα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κότα Παπανδρέου... Μέχρι εδώ μύρισε το χέσιμό σου... Πρώτη φορά στην ιστορία που στα εγκαίνια Δ.Ε.Θ. λείπει Έλληνας πρωθυπουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή