Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κι άλλοι θα κάνουν μαύρα Χριστούγεννα...



Αν ο θρήνος αυτός είναι αλήθινος, τότε εγώ είμαι ο Ναπολέων.
Από την άλλη όμως παρατηρώντας την ιστορία της Β. Κορέας καθώς και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της νιώθω πως κακώς τους ειρωνεύομαι. Πιθανότατα οι άνθρωποι να θρηνούν αληθινά. Το ότι πέθανε ο ηγέτης του χειρότερου και πιο απάνθρωπου καθεστώτος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη δε σημαίνει πως βγαίνουν από το ισόβιο καθεστώς να είναι ο πιο απομονωμένος λαός χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον...
Για κάποιους λαούς η αλλαγή ενός έτους δε σημαίνει τίποτα...

13 σχόλια:

  1. πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. αλλα το καταλαβαινω.
    πρωτον ο θρηνος ειναι κολλητικος οπως τα γελια. αν γελουσαν αντι να κλαινε, θα ειχαν σκασει ολοι στο τελος..εγω δηλαδη. δευτερον αυτοι δεν νομιζω να αντιλαμβανονται το καθεστως οπως εμεις απο εξω..μηπως εδω που αλλαζει σιγα σιγα το αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι; δεν αποκλειεται αυτοι εκει να ειναι και ευγνωμονες, η μπορει να κλαινε οπως στην ελλαδα οι μοιρολογητρες. ανεβαζουν τον διακοπτη και αυτο ηταν. δηλαδη παραδοση..εκτος αυτου για τα δικα μας ματια εχουν ανεκφραστα προσωπα γενικα οι της κιτρινης φυλης..αληθινο παντως ειναι σιγουρα.

    Άνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε που το βρισκω και απελευθερωτικο. καθε ενας μπορει να κλαιει για τα δικα του με την ευκαιρια

    Άνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο παντως που βρισκω παραξενο ειναι το οτι το εκαναν τοσο μεγαλο θεμα μερικοι. δικαιωμα τους ειναι, οσο θελουν κλαινε και χτυπιουνται. και ακομα πιο παραξενο το βρισκω που πολλοι νομιζουν οτι κλαινε για τον ηγετη τους ολοι. εγω το βλεπω σαν εκδηλωση θρηνου..οπως ειπα, για να παει ο καθε ενας να ξεσπασει με την ευκαιρια..πρωτη φαση. κι εγω θα πηγαινα αν ημουν εκει ταξιδι.

    Άνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα. Παρακολουθείς κι εσύ το φαινόμενο; Αυτοί εκέι έπεσαν σε υστερία με τον ηγέτη τους και οι δικοί μας απο εδώ με αυτούς εκεί. Άλλο θέμα δεν υπάρχει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πήγαινα..... Θα έκλαιγα την δόλια τύχη της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βασικα καθολου ασχημη ιδεα δεν θα ηταν να οργανωθει κατι τετοιο και εδω..ξερεις τι μπορει να βγει αν αρχισεις μια φορα να κλαις; ολη η οργη σου και ολα σου τα αποθημενα. μεθοδος της ψυχολογιας ειναι κιολας.

    Άνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να καθαρίζουμε πότε πότε και κανα κρεμύδι.. καλό σαν δικαιολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Poy re seis. Exoyme ginei pio kryokwloi kai apo toys pio kryokwloys. Siga mhn klapsoyme emeis dhmosia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Den vlepeis poy mas lene Rwmioys oi Ellhnes sto metaksi? EIpe o Ellhnas ton Ellhna Rwmio. Giati o Ellhnas egine Eyrwpaios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος ξερει ποσα χειροτερα εχουν ειπωθει για τον 'εξω' κοσμο..
    κλασικη πλυση εγκεφαλου, την συνανταμε σε καθε οργανωμενο καθεστως του κοσμου ;)

    Γιώργος Τσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή