Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Λίγες ώρες πριν από την μεγάλη στιγμή!


Πρέπει να περάσουμε επιτέλους το μήνυμά μας!
Το ΣΟΚ που μας προκάλεσαν η κυβέρνηση και οι ματατζήδες έχει ξεπεραστεί.
Δε μπορούμε άλλο να ζούμε σ' αυτήν την μιζέρια. Δεν μας αξίζει να μετράμε πλέον τα ψιλά μας για να δούμε αν θα βγάλουμε την βδομάδα ή τον μήνα. Δε θέλουμε να βλέπουμε άλλο την Ελλάδα και τους συνανθρώπους μας να κατρακυλάμε κι άλλο στο πάτο.
Αν δεχτούμε να περάσουν τα νέα μέτρα τότε δεν υπάρχει νόημα να ζούμε. Είναι χοντρό αυτό που λέω και είναι χοντρό διότι σαν λαός είμαστε αρκετά κακομαθημένος και θα βρούμε αρκετά ζόρια από τώρα και στο εξής.
Μέχρι τώρα κουτσά στραβά τα βγάζαμε πέρα.
Πλέον είναι ακατόρθωτο.
Πρέπει να βγούμε στους δρόμους.
Αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι πως θα φτύσουμε αίμα.
Αυτή τη φορά δε θα τρέξουμε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα και τα γκλοπ.
Αυτή τη φορά θα μείνουμε. Θα φάμε σίγουρα ξύλο αλλά θα ρίξουμε κι εμείς.
Με κάθε τίμημα και με κάθε θυσία θα μπούμε μέσα στη Βουλή.
Εμπρός λοιπόν...

48 σχόλια:

  1. Μπράβο μαλάκες Κομμουνιστές. Οι επαναστάσεις γίνονται στις πλατείες και στους δρόμους. Όχι στα μνημεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τα χει ισοπεδώσει όλα όμως. Κάποτε υπήρχε κάποιος σεβασμός και οι αγώνες είχαν ένα νόημα. Αυτοί έχουν καταστρέψει κάθε ιδέα και κάθε όραμα που ίσως είχαν κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε τι αναφέρεσαι;

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είσαι εσύ χαμένος; Αναφέρομαι στο ότι για μία ακόμη φορά κρεμάσανε πανό πάνω στην Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που ειναι το κακό?

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεωρώ ανήθικο. Δε κερδίζεις εντυπώσεις έτσι. Πρώτα απ' όλα ο τραμπουκισμός τους και ο τρόπος με τον οποίον μπουκάρουν στην Ακρόπολη τους κάνει να χάνουν το δίκιο τους. Αν έχουν τα κότσια ας υψώσουν τα πανό αυτά πάνω από τον Άγνωστο στρατιώτη. Εκεί θα τους βγάλω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ίδιο πράγμα δεν είναι? και ο αγνωστος στρατιώτης μνημειο είναι. φυσικά και κερδίζεις εντυπώσεις οταν η εικόνα αυτη θα παιξει σε ολα τα ειδησεογραφικά δίκτυα.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τη στιγμη μάλιστα που μεσα στη βουλη κάποιοι ετοιμάζονται να παραδώσουν την ελλαδα ανευ όρων τοτε ειναι μονόδρομος η οποιαδήποτε αντιδραση

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι δεν είναι το ίδιο. Διότι στην Ακρόπολη υπάρχουν συμβασιούχοι φύλακες οι οποίοι για να μη φάνε ξύλο υποχωρούν και αφήνουν τα ζώα να καταπατήσουν το μνημείο. Ένα μνημείο που σαν Νεοέλληνες έχουμε την υποχρέωση να το προστατεύσουμε και όχι να το εκμεταλλευόμαστε. Αναφέρω τον άγνωστο στρατιώτη διότι εκεί είναι οι φίλοι μας οι Ματατζήδες και δε θα αφήσουν τέτοια κίνηση. Εκεί τα φασιστάκια του ΠΑΜΕ θα κάνουν τις κότες. Θα φωνάξουν ένα δυο συνθήματα και ικανοποιημένοι πως έκαναν κάτι θα γυρίσουν σπιτάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την στιγμή που μα ξεπουλάνε στην Βουλή πρέπει να αντιδράσουμε και να "επιτεθούμε" εκεί. Όχι στα μνημεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι συμβασιουχοι φυλακες καλα θα κανουν λοιπον να κανουν στην ακρη, στο κατω κατω και γι'αυτους αγωνιζονται οι κομμουνιστες (συμφωνα με τους ιδιους, δεν ειμαι στο κομμα για να ξερω). τωρα για τους μπατσους στο συνταγμα που λες θα ειναι αυτοκτονία να προσπαθησουν να απλωσουν εκει το πανό, οχι επειδη "φοβουνται" αλλα οπως λενε και οι γιανκηδες "dont carry knife in a gunfight"!!! και στο κατω κατω στ'αρχιδια μου ολα τα μνημεια, τι να τα κανω οταν η αθηνα θα μετατραπει σε ενα βρωμογκετο με εξαθλιωμένους και πεινασμενους ελληνες? να καθομαι απο το καλυβι μου και να χαζευω την αίγλη των αρχαιων?

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μη σε ξαφνιαζει το επιθετικο μου υφος, στην ουσια ειμαι πιο ηρεμος απλα οι λεξεις καποιες φορες εχουν την ιδιότητα να γινονται αιχμηρες.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στην πραγματικοτητα τους γραφω στα @@ μου όλους, ολους όμως. τα εχουμε ξαναπει τα περι παιδείας και πολιτισμου.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τότε ασέλγησε πάνω στα δικά σου μνημεία και όχι σε μνημεία ενός λαού πολύ πιο πολιτισμένου και ανθρωποκεντρικού όπως ήταν αυτός της αρχαίας Ελλάδας. Δε παρεξηγούμε μαζί σου. Εξάλλου πολλές φορές έχουμε κάνει ομηρικούς διαλόγους εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαλακιες, τιποτα δεν θα αλλάξει Ζώρζ! πάλι τα ίδια θα εχουμε... ο κόσμος δεν εχει ξυπνησει απλα αλλάζει πλευρό οπως κανει χρονια τωρα.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πλέον είναι απαίτηση να αλλάξουν τα πράγματα. Ίσως να χεις δίκιο. Να ζήσουμε ένα ακόμα "καλοκαίρι" αύριο. Αλλά αυτό που λέω είναι πως για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να κάνουμε θυσίες. Να μη κοτέψουμε ούτε στα δακρυγόνα ούτε στα γκλοπ. Θα πέσουν κεφάλια αλλά σίγουρα αν επιμείνουμε κάποιοι θα καταφέρουν να μουν μέσα στη Βουλή και να την κάνουν κυριολεκτικά μπουρδέλο. Εκεί φτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατα την γνωμη μου οι κουμουνιστες και ολα τα συναφη κομματοσκυλα ειναι ενας απο τους κυριοτερους παραγοντες που φτασαμε εδω!!!μετατρεψανε την διαμαρτυρια σε υποθεση ρουτινας και εντυπωσιασμου!!!οι ελληνες χασανε την αισθηση της διαμαρτυριας και παρα πολλοι που σιχαινονται ολο αυτο το καρακιοζιλικι των δηθεν πορωμενων αγωνιστων περασαν στην νοοτροπια του ωχαδερφισμου!λοιπον στο διαολο οι κουμουνιστες και ολοι οι σαλεμενοι μουρλοκακομοιριδες που αντι να φερνουν αποτελεσμα τοσα χρονια με αυτους τις ηλιθιες διαδηλωσεις τα εχουν κανει χειροτερα !!!!η ακροπολη δεν ειναι μερος διαμαρτυριας ειδατε ποτε κανεναν να διαδηλωνει στο big ben ,στον πυργο του αιφελ η στο σινικο τοιχος!αντε με τα ζωα!

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μαλιστα, δηλαδη θες να μας πεις οτι το ΚΚΕ φταει για την κατάντια της χωρας? οτι σε αλλα κρατη οι συγκεντρωσεις εχουν καποιο τρομερο αποτέλεσμα αλλα εδω γινονται μονο για το θεαθήναι? να με συμπαθάτε δεσποινίς αλλα μήπως θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας τι ψηφίζατε ολα αυτα τα χρόνια που τα κομμούνια καταδυνάστευαν τον τόπο?

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΚΚΕ δε φταίει για την κατάντια της χώρας. Το ΚΚΕ φταίει για την κατάντια του αγώνα και της αστικής πάλης προς τα δικαιώματα των εργαζομένων και λοιπών πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και ολες οι μεγαλες διαδηλωσεις σε αγγλια και γαλλία εχουν σημειο αφετηρίας και αναφορας τα δυο αυτα σύμβολα. για την κινα δεν το συζητάω, και μονο η γκριματσα αποδοκιμασίας απεναντι στο καθεστως μπορει να σε στειλει στην κρεμάλα.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχουν τα σύμβολα αυτά επειδή είναι σε κεντρικό σημείο. Εξάλλου το Μπιγκ Μπεν είναι το Κοινοβούλιο της Αγγλίας. Για την Αγγλία θα στο θέσω αλλιώς. Δεν έχω δει ποτέ πανό στο Στόουνχετζ. Ας έχουμε ως αφετηρία την Ακρόπολη και ως τελικό στόχο την Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΚΚΕ οφείλει στην Ελλάδα μεγαλύτερες πολεμικές αποζημιώσεις για τον Συμμοριτοπόλεμο απ' ότι οι Γερμανοί για την Κατοχή.

    Μάρκελλος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μήπως να ζητήσουν και συγγνώμη για τους γερμανοτσολιάδες που έσφαξαν? να κανουν και ενα άγαλμα στον Σκόμπι?

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. διάβασε πρωτα ιστορια και μετα ελα να μας πεις τις "Αδώνιες" ατάκες σου

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο εμφύλιος είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Και από τις δύο μεριές υπήρχαν νεκροί. Ηττημένοι βγήκαν οι αριστεροί. Το κακό όμως είναι πως κουβαλάνε ακόμα το σύνδρομο της Βάρκιζας και εξακολουθούσαν οι ίδιοι να τρώνε τα παιδιά τους (Μπελογιάννης κ.α.) και από τότε είναι με το όπλο παρά πόδας λες και βρίσκονται ακόμα στα βουνά. Έχουν χάσει το νόημα της φράσης "διεκδικώ σωστά δικαιώματα σε μία νέα εποχή". Έχουμε φτάσει στον21ο αιώνα. Ξυπντάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπημενε μου η καθημερινοτητα μου ολα τα προηγουμενα χρονια που πινατε ολοι τις φραπεδιες σας και αραζατε ηταν να περναω καθε μερα απο το κεντρο!ναι λοιπον εχω το θρασος και το θαρρος εχοντας βιωσει ολη αυτη την αηδια να λεω οτι το ΚΚΕ και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΛΙΑ επαναστατικα κομματα του ΚΩΛΟΥ καταντησανε τον αγωνα και την διαμαρτυρια ενα πανηγυριο!!!και εχω αποψη γιατι πρωτα γυρισα πολλες συγκεντρωσεις πορωμενων για να κανω την προσωπικη μου ερευνα!και ναι κυριε μου καλος η κακος αρνηθηκα να βρεθω στην θεση να διαλεξω αναμεσα σε ενα ματσο πανιβλακες τον καλυτερο!για να εχω την συνειδηση μου καθαρη

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γιώργο το στοουνχετζ δεν ειναι στο κεντρο του λονδινου και δεν αποτελει μνημειο των άγγλων, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ούτε η Ακρόπολη είναι το κέντρο των εξελίξεων κι ας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Να σε πάω σε ένα κράτος "υποδεέστερο" της Ελλαδίτσας. Στην Αίγυπτο. Οι πυραμίδες είναι κεντρικά στο Κάιρο. Είδες εκεί να υψώνονται πανό; Εκεί έγινε η πλατεία Ταξίμ σύμβολο επανάστασης. Έτσι πρέπει να γίνει κι εδώ. Ας αφήσουμε την Ακρόπολη και ας στραφούμε στο Σύνταγμα και στη Βουλή λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ‎"..πινατε τις φραπεδιές σας και αράζατε" εβγαλες συμπέρασμα? δεν χρειάζεται να δημιουργουμε μυθους με υποτιθέμενες εμπειρίες, εκτος και αν εισαι πρωην κομματόσκυλο ή δημοσιογράφος....

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο εμφυλιος ηταν εργαλειο των ξενων που δουλεψε κουτι πανω στο ταπεραμεντο των ελληνων!!!Και αντι να βαλουμε μυαλο και να νοιαστουμε μετα απο ολα αυτα για το εμεις ειμαστε ολοι παρτακιδες!!!Το θεμα δεν ειναι τα μνημια το θεμα ειναι να πιασουμε την ουσια !!!!γιατι οι ελληνες παντα χανομαστε στην λεπτομερια!!!στην μπουρδοαμπελοφιλοσοφια φαινεται δεν θα ξεπερασουμε ποτε το παναρχαιο αυτο μικροβιο !!!!!

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μα το συνταγμα ειναι το κεντρο της "επαναστασης" τα πανό στον βραχο τα εβαλαν για τη λεζάντα.

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο γάιδαρος με απεκάλεσε ανιστόρητο. Πάω λοιπόν να διαβάσω Ιστορία, να μάθω τρόπους πολιτισμένου διαλόγου, και όταν από άνθρωπος κατορθώσω να γίνω κι εγώ γάιδαρος θα επανέλθω. Υ.Γ. Τα κομμούνια-γαϊδούρια να μην εύχονται να υπάρξει νέα εκτροπή, εμφύλιος κ.λπ., διότι ο Ελληνικός Στρατός θα τους ****** και θα σχηματίσει και Κυβέρνηση.

    Μάρκελλος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χαχαχαχαχα, ειδες που φανερώθηκες? φασιστάκο

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοιτάξτε να δείτε. Αν θέλετε ας γίνει πολιτισμένος ο διάλογος αλλιώς θα κατεβάσω την ανάρτηση αυτή. Δεν τον έβαλα για να φαγωθούμε. Όποιος θέλει έναν νέο εμφύλιο τότε μετατρέπεται στα μάτια μου σε άνθρωπο ανάξιο να ασχοληθώ μαζί του. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Στα τελευταία σχόλια το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι πως οι επαναστάσεις δε θέλουν λεζάντα. Ή γίνονται ή δε γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. στην εποχη μας δεν γινεται επανάσταση χωρις διαφήμιση τζορτζ, μην κολλάς στο "τοτεμ", δεν το προσβάλλει μια τετοια κίνηση. ισα ισα που δινει εφαση στο συμβολισμο. οσο για τον συντροφο μάρκελλο εγω δεν ειπα τιποτα... μονος τους με καταδίκασε εις θανατο για εθνικη προδοσια! καποιες φορες δεν ειναι και τοσο ευκολο να κρυψουμε τον πραγματικο μας εαυτό!

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ George ζητώ συγνώμη, αλλά όφειλα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου κατόπιν της επίθεσης που δέχθηκα, και ασφαλώς δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση με ανθρώπους που υβρίζουν. Ο χειρότερος φασισμός είναι εκείνος ενός μέρους της Αριστεράς που το μόνο που έχει να πει σε μια συζήτηση είναι να κατηγορήσει τον συνομιλητή ότι είναι φασίστας. Έχω κάνει block και report στον "κύριο" και δεν βλέπω ούτε και με σνδιαφέρει τί γράφει

    Μάρκελλος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα καλα χτυπηστε λιγο το κεφαλι σας στον τοιχο !!!ημαρτον τοσα χρονια με τα κουμουνια και τους φασιστες σαν ταινια της αλικης βουγιουκλακης καταντησαμε!!την ωρα που πανε να μας εκμεταλευτουνε ξανα οι ξενοι και να γινουμε ουγκαντα ,εμεις μα#$#%#@%#%# και η σκεψη ειναι στο μηδεν!!Οι ελληνες εχουν χαοτικη σκεψη !!αλλα οι αλλοι εχουν Master στο ΚΕΥ POINT!!!!και αν θες να πετυχεις ενα στοχο πρεπει να εχεις μονο αυτην την κατευθυνση !!!αμα κοιτας δεξια και αριστερα τελειωσες!

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όχι δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Καμία επανάσταση δε θέλει διαφήμιση. Μα πως το πιστεύεις αυτό; Το βρίσκω ειλικρινά ανόητο να πιστεύεις. Οι επαναστάσεις πηγάζουν μέσα από τον λαό. Όχι μέσα από λεζάντες και μάρκετινγκ. Επίσης ο Μάρκελλος δεν είναι φασίστας επειδή είπε μία αλήθεια. Πράγματι αν γίνει ένας εμφύλιος πόλεμος η αριστερά δεν έχει καμία τύχη. Δυστυχώς. Μάρκελλε ο Ευαγόρας είναι αξιόλογος συνομιλητής. Δεν υπάρχει λόγους ούτε για αναφορές ούτε για μπλοκαρίσματα. Ο καθένας μπορεί να μιλάει ελεύθερα και άφοβα χωρίς να βρίζει. Έτσι μπορούμε να βγάζουμε ένα πιο ορθό συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ας το δουμε και αλλιως σε περιπτωση που ολη οι γειτονια εχει βαλει στοχο να σου παρει το χωραφι σου και το εχει μοιρασει κιολας!!Το να διαφημισεις την αντιδραση σου και να ειδοποιησης για το τι εισαι ικανος να κανεις!δεν νομιζω οτι αυτο θα βοηθησει τοσο!!μαλλον θα τους οργανωσει καλυτερα !!!!!!!

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αφου δεν θελει διαφήμιση πως εξηγεις οτι ο κοσμος ξεκινησε να βγαινει στους δρομους περυσι την ανοιξη μεσω του facebook? μην κολλάς με τις λέξεις, δεν εκφραζω αποψη εδω, γεγονότα παραθετω

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. την αποψη την εξεφρασα προηγουμενως

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα δεν είδες πως οι Αγανακτισμένοι γίνανε μόδα; Γιατί; Γιατί ήταν όλα στημένα. Μέσω facebook, twitter, blogs. Η κάθε γκόμενα έβγαινε φωτογραφίες και έλεγε είμαι κι εγώ εκεί και χοροπηδούσε λες και ήταν στην απονομή βραβείων MAD. Αυτό κατέστρεψε το καλοκαίρι. Η μόδα φίλε και το μάρκετινγκ μιας υποτιθέμενης επανάστασης (ακόμα και ο τραγικός Περράκης το εκμεταλλεύτηκε και γύρισε σκηνές από τη ταινία). Τέτοια κινήματα δε τα θέλω λοιπόν... Θέλω αυθορμητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο αυθορμητισμός θα έρθει όταν το τσουκάλι του έλληνα θα μείνει άδειο.... με γεματο στομαχι δεν πολεμας

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμφωνώ μαζί σου. Αν περάσουν τα νέα μέτρα όμως σίγουρα θα πεινάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει!!!! και αυτο ειναι κατι που το ξερουν καλα οι αφενταδες αυτου του κοσμου και γιαυτο καμια φορα οι δηθεν επαναστασεις ειναι υποκεινουμενες!!!για να βγαινει η οργη του κοσμου ετσι τσακ μπαμ και την αλλη μερα ολοι να πηγαινουν στις δουλιες τους!!!!

    Δήμητρα Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι αλλά δεν ισχύει αυτό για τους αγανακτισμένους. Αυτό ήταν μία μόδα και πέρασε. Υποκινούμενες είναι οι απεργίες που κανονίζουν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και μεις σαν μαλάκες απεργούμε για αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί. Αυτές είναι τα λεγόμενα εσωτερικά δάνεια (όπως σωστά άκουσα κάπου κάποτε αλλά δε θυμάμαι από ποιόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. η επανάσταση του '21 βασίστηκε σε ένα ψέμα, στην "αόρατη αρχή" που εφηύραν οι φιλικοί για να ενώσουν τους έλληνες! αυτή ηταν μια διαφήμιση της εποχής. η ακρόπολη ειναι σύμβολο του αρχαιου ελληνισμου που ειχε για αρχες τη δημοκρατια και την ελευθερία (οι δουλοι ηταν αλλη ιστορια), την ακροπολη επέλεξε ο Γλέζος για να κατεβάσει τη γερμανικη σημαία, οχι επειδη ηταν στρατηγικο σημειο αλλα για τον συμβολισμο της πραξης. οι κομμουνιστες της ελλάδας που εχουν αποδείξει τον πατριωτισμό τους και δεν ειναι υποχείρια της άλλοτε ΕΣΣΔ ανέβηκαν στον βραχο, που δικαιωματικα ανηκει σε ολους τους ελληνες, και εστειλαν μήνυμα στους "συμμαχους", οχι σαν κομμουνιστες αλλα σαν ελληνες. ο παρθενωνας δεν ειναι "το καπλανι της βιτρινας" για να μενει κλεισμενος, προσφέρει μια τρομακτικα δυνατη εικόνα που πρεπει να εκμεταλευτουμε. το ίδιο θα έλεγα αν ανέβαιναν μέλη της λαϊκης δεξιας για να περάσουν ενα μήνυμα στους διεθνεις τοκογλύφους και στους τοπικους προδότες. μην κολλάς λοιπον στο τοτεμ και δες outside the picture. τώρα για τη φράση σου "Το ΚΚΕ φταίει για την κατάντια του αγώνα και της αστικής πάλης προς τα δικαιώματα των εργαζομένων και λοιπών πολιτών" ..... πως γίνεται να φταιει το ΚΚΕ οταν ειναι το μόνο κομμα που βγαινει με καθε ευκαιρία στους δρομους? και γιατι να ευθυνεται το ΚΚΕ που το 70% των ελλήνων ψηφιζουν πασοκ και νουδου? να βγαλει τους βολεμένους πασοκους στους δρομους? τωρα που σφίξαν τα λουρια βγηκαν ολοι οι βολεμένοι να το παιξουν επαναστατες, βριζουν τους ανθρωπους που καποτε προσκυνούσαν και αγανακτουν με την βρωμιά που τοσα χρόνια οχι μονο υπέμεναν αλλα επιδοκίμαζαν σαν μαγκιά του εκάστοτε λαμόγιου! η αριστερα δεχεται πόλεμο επειδη ειναι η μονη που αντιστέκεται και αγωνιζεται, η προπαγάνδα θυμιζει εποχες τους '60 μονο που τωρα τα κόζα εχουν αλλάξει και ο κόσμος δεν ειναι το ιδιο ανενημέρωτος και ευάλωτος οπως τότε!!!

    Ευαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή