Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το Κάλεσμα


Έχω βαρεθεί αυτές τις μέρες να βλέπω βίντεο από τις καταστροφές και τις μάχες που έλαβαν χώρα στους δρόμους της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής.
Λίγοι όμως είδαν το πιο δυνατό βίντεο της βραδιάς.
Το κάλεσμα των Ελλήνων προς τους άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Δικαιώματα που σιγά σιγά χάνονται.
Χθες στο Bios είχαμε μία ενδιαφέρουσα βραδιά για τα δάνεια της Ελλάδος και το γιατί φτάσαμε ως εδώ (θα το αναλύσω σε μία από τις επόμενες αναρτήσεις). Την βραδιά παρακολούθησε κι ένας Γάλλος πολίτης ο οποίος με μεγάλη ειλικρίνεια στο τέλος μας εξήγησε γιατί η Γαλλία βρίσκεται σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα. Και ποιο είναι το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση; Πως οι Γάλλοι δε το γνωρίζουν ακόμα...
Εμπρός λοιπόν.
Ακούγοντας τους ήχους που προκαλούν τα σφυριά από το γνωστό άγαλμα της πλατείας Κλαυθμώνος ξεσηκωθείτε Ευρωπαίοι για ένα καλύτερο αύριο.

3 σχόλια:

  1. Το καλύτερο και ίσως το σημαντικότερο βίντεο που τραβήχτηκε την Κυριακή στην φλεγόμενη Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Απλά δεν ήταν σφυριά. Ήταν ακόμη πιο συμβολικό. Ήταν πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο. Το διαπίστωσα όταν παρακολούθησα ξανά το βίντεο. Τόσο το σφυρί όσο και η πέτρα έχουν έναν συμβολισμό. Ο οποίος μας οδηγεί στον ίδιο προορισμό. Σε μία πραγματική ριζοσπαστική αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή