Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η πόλωση ευνοεί τον φασισμό!


Είναι τραγική ειρωνεία το ξάφνιασμα των πολιτών με τα χαστούκια του αλήτη προς την Κανέλη. Πολύ πριν το συμβάν (γύρω στις 9) κι ενώ βρισκόμουν στη δουλειά κι άκουγα ραδιόφωνο, ενημερώθηκα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς (δε θέλω να αναφέρω τα ονόματά τους) πως στο πάνελ του Παπαδάκη βρίσκονται Δούρου, Κανέλη και Κασιδιάρης. Οι παρουσιαστές της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, θεωρούσαν βέβαιο πως θα γίνει φασαρία. Θεωρούσαν σίγουρο πως η επιλογή αυτών των προσώπων στο ίδιο τραπέζι είχε γίνει με σκοπό να προκληθεί κάποιο θέμα και να παιχτεί μετά σε όλα τα κανάλια. Δε νομίζω πως είναι τόσο ηλίθιος ο Παπαδάκης στο να μη γνωρίζει πως Κανέλη και Κασιδιάρης σίγουρα θα τσακώνονταν (ίσως να μη περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο). Τους εξέπληττε (τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς) που ο χρόνος περνούσε και οι εκπρόσωποι των κομμάτων παρέμεναν φρόνιμοι, μέχρι που η ώρα πήγε δέκα παρά δέκα και ζωντανά από το ραδιόφωνο άκουσα το θέαμα που παρακολουθούσαν οι ομιλητές από την οθόνη του στούντιό τους. Όλοι μας το περιμέναμε αυτό. Και πραγματικά δε πιστεύω πως το ξύλο που έριξε ο Κασιδιάρης θα μειώσει το ποσοστό της Χ.Α. Τα ζώα που ψήφισαν τους ναζιστές, θα τους ψηφίσουν πάλι.
Επίσης είναι ύπουλη και η ομοφωνία των κομμάτων εις βάρος της Χ.Α. Ξέροντας το πόσο σκατά είναι όλοι τους αναζητούν ένα μαύρο πρόβατο για να καλύψουν τα δικά τους κατορθώματα και τις δικές τους ευθύνες που βρίσκεται η χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση, και το βρήκαν στην Χ.Α.
Η πόλωση που προκαλούν τα δύο μεγάλα (πλέον) κόμματα ευνοούν την ανάπτυξη του φασισμού σ' αυτόν τον τόπο. Χωρίζουν τον ελληνικό λαό σε δύο ομάδες ενώ τα φασισταριά δρουν ανενόχλητα και ενισχύονται πίσω από τις πλάτες όλων μας. Ο νέος εθνικός διχασμός που ήδη μεγαλώνει όσο φτάνουμε στις δεύτερες εκλογές (και πιθανότατα στις τρίτες) θα μας φέρει στα άκρα, στα πρόθυρα ενός εμφυλίου και στην αύξηση του φασισμού.
Αν δεν υπάρξει συνεργασία των κομμάτων μετά τις εκλογές, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο άσχημα.
Τα μαχαίρια έχουν βγει από τις θήκες τους και ήδη έχουν μαχαιρώσει πολύ κόσμο...
Ο κίνδυνος είναι κοντά μας και καλό είναι να τον αποφύγουμε πριν γίνουμε κι εμείς θύματα αυτού του εχθρού.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΊΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Μονάχα που για να τσακίσεις το φασισμό, πρέπει να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση νου και πνεύματος, προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις τον απόλυτο λήθαργο στον οποίο το σάπιο σύστημά τους, σε ρίχνει ολοένα και περισσότερο...Γιατί φασισμός δεν είναι μόνο τα χρυσά αυγά, είναι και το να περνάς με κόκκινο από μία άδεια διασταύρωση στις 2 η ώρα το ξημέρωμα...

    Άκης Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή