Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ιδανικός αυτόχειρας...


Πραγματικά δεν έχω την διάθεση να γράψω κάτι απόψε. Περίμενα διαφορετική την κατάληξη της βραδιάς. Όμως όταν αλλάζουν τα δεδομένα στα δύο τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, τότε μένεις άφωνος κι απογοητευμένος. Το μυαλό σου σταματάει να λειτουργεί. Νιώθεις το κεφάλι σου να μυρμηγκιάζει. Ο ψυχικός βασανισμός της αναμονής για το επόμενο ματς σου προκαλεί έναν έντονο εκνευρισμό. 
Θα μου πεις, "ρε φίλε χαλάρωσε, υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα". 
Θα συμφωνήσω. Όμως σε τόσο έντονες αθλητικές βραδιές, ξεχνάς όλα τα προβλήματα κι επικεντρώνεσαι στον αγώνα. Αυτό δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο τελικό αποτέλεσμα.
Απόψε ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι ένας ιδανικός αυτόχειρας. 
Και το χειρότερο; 
Ξενέρωσε απίστευτα τον κόσμο του. 

4 σχόλια:

  1. μη σκας ρε γιωργο. ετσι ειναι το μπασκετ. θα κερδισουμε την επομενη βδομαδα και θα πανηγυρισουμε. εννοειται οτι επρεπε να το παρουμε απο σημερα.

    Γιάννης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ο τρόπος που χάσαμε ρε Γιάννη... Άντε τώρα να περιμένουμε μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή. Δε ξέρω πότε θα οριστεί το ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χασαμε ασχημα...κ εγω παγωσα μη νομιζεις . θα χαρουμε σε μια βδομαδα...

    Γιάννης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου θύμισε σκηνικά σε παιχνίδια τάβλι. Είσαι 6-5 στο σκορ και σε κερδίζει ο άλλος στην τελευταία ζαριά με διπλές στο μάζεμα. Το παιχνίδι πάει 6-6 και μετά σε παίρνει από κάτω και χάνεις 7-6. Αυτό με τρομάζει κι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή