Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα μας τρομοκρατήσει ο φασισμός!


Ήταν θέμα χρόνου. Όλοι το συζητούσαμε και το περιμέναμε. Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα θρηνούσαμε τον πρώτο νεκρό με αφορμή πολιτικά κίνητρα. 
Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Όσοι άνοιγαν το στόμα τους και ύψωναν την γροθιά τους ενάντια στο φασισμό και την κρατική τρομοκρατία, πλέον θα το σκέφτονται δεύτερη και τρίτη φορά πριν πάρουν την απόφαση να αντιδράσουν. 
Κάποτε ήταν τα δακρυγόνα και τα γκλόμπς που έδιωξαν τον κόσμο από τους δρόμους και τις πλατείες. Τα κατάφεραν. Τώρα ήρθε και η δολοφονία για να βουλώσει τα στόματα όσων συνέχιζαν να φωνάζουν για ελευθερία και δικαιώματα. Αυτός ήταν εξάλλου ο σκοπός τους. 
Το θέμα είναι να μην τους το επιτρέψουμε. 
Δεν πρέπει να δειλιάσουμε. 
Ο φόβος μας θα φέρει τον φασισμό και τον νεοναζισμό πιο κοντά στην εξουσία. 
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. 
Η ανοχή της δημοκρατίας έδειξε πως βοήθησε αρκετά στο να εκκολαφθεί το αυγό του ναζισμού. Και το φίδι που βγήκε μέσα απ' αυτό, άρχισε σιγά σιγά να μας τυλίγει, να μας σφίγγει, να μας πνίγει και στο αφού τελικά μας ακινητοποίησε, μας δάγκωσε με το θανατηφόρο δηλητήριό του. 
Πλέον όχι μόνο δε πρέπει να μείνουμε απαθείς αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, όσοι ακόμα πιστεύουμε στην δημοκρατία, στην ισότητα, στην αλληλεγγύη και στην αγάπη, να τους εξολοθρεύσουμε και να τους αφανίσουμε. 
Δεν είναι ανέφικτο αυτό. Στη Γαλλία, μετά τη δολοφονία του νεαρού αντιφασίστα Clement Meric κι έπειτα από την αντίδραση των Γάλλων πολιτών, η ακροδεξιά οργάνωση Jeunesses nationalistes révolutionnaires, διαλύθηκε. Καιρός να διαλυθεί και η Χρυσή Αυγή!
Στη δημοκρατία πλέον δεν χωράει ο ναζισμός.
Εξαφανίστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου