Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κύριος Ρουμπάτης ενώπιος ξεφτιλισμένων της ΔΤ και της ΕΡΤ...




Στη σαπίλα που μας προσφέρουν τον τελευταίο καιρό τα ιδιωτικά κανάλια και το νέο δημόσιο, βλέπουμε ως όαση χαράς κι αντίστασης τηλεοπτικές στιγμές, σαν την σημερινή όπου ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης να έχωσε σε όλους και για όλα.
Και λίγα είπε, θα έλεγα εγώ μετά απ' όσα άκουσα να λέει στην εκπομπή της ΔΤ. Φυσικά η ξεφτίλα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν απέναντί του έχει μία δημοσιογράφο, η οποία συνδυάστηκε με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όλοι αφουγκραστήκαμε την οργή της καθώς άκουγε την ομιλίου του Κεδίκογλου, όταν ανακοίνωνε το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης. Όλοι την υποστηρίξαμε (κι εκείνη) με τις παρουσίες μας στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.
Τότε όλοι οι συντελεστές των εκπομπών της ΕΡΤ μαζί με την συγκεκριμένη κυρία, προειδοποιούσαν πως θα πέσουν προτάσεις σε ορισμένους από την κυβέρνηση, για να σπάσει η συνοχή τους κι έτσι να διαλυθεί όλη η κινητικότητα που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στην Αγία Παρασκευή.
Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος στεκούμενη στο μέσο του πάνελ, άκουγε τα λόγια του κύριου Ρουμπάτη και το χρώμα στο πρόσωπό της γινόταν όλο και πιο άσπρο.
Αμηχανία;
Ντροπή;
Ξεφτίλα;
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποια θα είναι από τώρα και στο εξής, η ψυχική της κατάσταση καθώς και η αξιοπρέπειά της όταν θα συνεχίζει την τηλεοπτική της καριέρα στο ΔΤ.
Σιγά σιγά εμφανίζονται τα πραγματικά βύσματα και παπαγαλάκια της κρατικής τηλεόρασης. Θα δούμε κι άλλους σ' αυτό το άθλιο κανάλι, και τότε θα καταλάβουμε που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια, η σαπίλα στην κρατική τηλεόραση.
Παρ' όλα αυτά, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ταυτόχρονα ένα ειλικρινέστατο ευχαριστώ στον κύριο Ρουμπάτη και να ρίξουμε μία ξεγυρισμένη ροχάλα στα μούτρα των δημοσιογράφων που μας δούλευαν όλο αυτό το καιρό με τις δήθεν επαναστατικές τους τάσεις.
Κι ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι τραγωδια ο κ.Ρουμπάτης ειταν στη λιστα των αργόμησθων του 984 για πολυ καιρο την περίοδο Κακλαμάνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή