Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χουντική αστυνομία και γκεμπελική τηλεόραση



Ο κομπλεξισμός των σωμάτων καταστολής είναι χρόνια τώρα γνωστός στον υπόλοιπο κόσμο. Η αστυνομία τοποθετεί τους πιο επικίνδυνους τράγους και τα χειρότερα άμυαλα βλαχαδερά που άφησαν τα βουνά για να κατέβουν στην πόλη, στην ομάδα ΔΙΑΣ και στα ΜΑΤ για να βαράνε κόσμο. Αυτό έχουν μάθει να κάνουν οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι. Ξέρουν μόνο να χτυπάνε ανθρώπους, να ξυλοκοπούν κορίτσια και να βρίζουν χυδαία όποιον βλέπουν να φωτογραφίζει ή να κινηματογραφεί τις καφρίλες τους.
Αυτοί οι αλήτες είναι οι απόγονοι των γνωστών παρακρατικών της δεκαετίας του '60 που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη, μόνο που τώρα φοράνε στολές και κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους μέσα σε διαστημικά κράνη. Τόσο ύπουλοι είναι. Όπως είναι και η ακροδεξιά κυβέρνηση που υπηρετούν.
Κάποτε υπήρχε η εντύπωση πως στις πορείες τους προκαλούσε μία μερίδα του κόσμου, κάτι που τους έδινε το ερέθισμα να επιτίθενται ανελέητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Όμως κι αυτός ο "μύθος" καταρρίφθηκε. Οι συγκεκριμένοι υπάνθρωποι λειτουργούν με εντολή. Είναι κατευθυνόμενα άβουλα πιόνια. Ένα τηλεφώνημα από τους από πάνω τους κι αμέσως εμφανίζονται για να σπείρουν τον τρόμο στον ήδη καταπιεσμένο λαό. Δείτε το αυτό το βίντεο.
Σήμερα ήρθε η σειρά του απαράδεκτου υπουργού Ναυτιλίας να τηλεφωνήσει. Αμέσως ξαμολήθηκαν τα σκυλιά κι άρχισαν να βαράνε τους φοιτητές που είχαν μείνει κάτω από το γραφείο του. Η ακροδεξιά κυβέρνηση κι ο Βαρβιτσιώτης δικαιολόγησαν την πράξη τους αυτή στη δήθεν βίαιη εισβολή των νεαρών και στις φθορές που προκάλεσαν στο πολιτικό του γραφείο. Το βίντεο τους διαψεύδει. Εκτός κι αν τα αυτοκόλλητα είναι λόγος για να σπάει κανείς το ξύλο στον άλλον.
Η στάση όμως του κράτους αποδεικνύει πως το απάνθρωπο πρόσωπό του δε συναντάται μόνο στα παγωμένα νερά του Αιγαίου αλλά και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μόνο που αυτή η στάση έχει έναν ισχυρό σύμμαχο, τα προπαγανδιστικά κανάλια.
Στο Mega, στον Alpha και στο ΣΚΑΪ αναφέρονται σε βίαιη επίθεση νεαρών στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη. Μόνο που τις πληροφορίες, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, προέρχονται από την αστυνομία. Όπως διαπιστώνουμε, τα παπαγαλάκια κάνουν σωστά το έργο τους αλλά προσπαθούν να βγάλουν και την ουρά τους έξω. Ξέρουν πολύ καλά πως το τέλος αυτού του καθεστώτος είναι πλέον κοντά και προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν. Και δυστυχώς θα τα καταφέρουν.
Παρ' όλα αυτά το σημερινό γεγονός αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως έχουμε μία ακροδεξιά κυβέρνηση η οποία με την πρώτη ευκαιρία αμολάει τα χουντικά σκυλιά της στους δρόμους να τρομοκρατήσουν τον λαό, τη στιγμή που τα προπαγανδιστικά κανάλια ρίχνουν το φταίξιμο σε υποτιθέμενους ταραξίες και στην ανύπαρκτη αντιπολίτευση.
Και ο πάτος δεν έχει τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου