Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Καλό φθινοπωρινό μήνα


Έχουν τρελαθεί οι εποχές πια. Πότε μπήκε το φθινόπωρο και πότε φτάσαμε στον τελευταίο του μήνα δε το κατάλαβα. Τουλάχιστον ο καιρός και το μουντό κλίμα ταιριάζουν με την ημερομηνία. Τα καλοκαιρινά κρύφτηκαν ενώ στο κρεβάτι μας πλακώνει πλέον το πάπλωμα. 
Ο Νοέμβρης μπήκε Σάββατο. Είναι όμορφο να υποδέχεσαι το νέο μήνα χαλαρός στο σπιτάκι σου με καφέ και μουσική κι όχι σε μία καθημερινή που τρέχεις αγχωμένος για να βγάλεις το 8ωρό σου. Κι επειδή το καλό από την αρχή φαίνεται, είμαι βέβαιος πως αυτός ο μήνας θα κυλήσει καλά κι ευχάριστα. Μακάρι να ισχύσει αυτό για όλους μας. Το έχουμε ανάγκη σε μία περίοδο που η ακροδεξιά κυβέρνηση του Σαμαρά πέφτει θορυβωδώς και οι κάτοικοι του Κομπάνι μας δείχνουν το πως πολεμούν οι αληθινοί ήρωες. 
Φέτος ο Νοέμβρης θα έχει για μένα λίγη δροσιά από το Βαρδάρη αφού κάποιες μέρες θα τις περάσω σε μία αγαπημένη μου ελληνική πόλη, την Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη (6/11) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου μου στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία. Σας περιμένω όλους εκεί. 
Καλό μήνα σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου