Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Το ραδιοφωνικό μας διαμαντάκι...


Από τη στιγμή που δέχθηκε την πρόσκλησή μου ο Γιωργής Σαράτσης, να παραβρεθεί σε μία από τις εκπομπές του Αριστοτέλη Τσαγκαρογιάννη (ad_hoc), ήμουν βέβαιος πως κάτι όμορφο κι ενδιαφέρον θα βγει μέσα από τη δίωρη ραδιοφωνική μας συζήτηση. Οι προσδοκίες μου φάνηκαν μικρές μετά το τέλος της εκπομπής. Ο Γιωργής έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό προσφέροντάς μας μία ιδιαίτερη ραδιοφωνική βραδιά σε μας που ήμασταν μέσα στο στούντιο αλλά και σε όσους μας άκουσαν την Παρασκευή.
Οι δύο ώρες φάνηκαν λίγες στο να ξεδιπλωθούν όλοι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες μας καθώς βαδίζουμε προς ένα μέλλον σκοτεινό κι αβέβαιο αλλά και η θέληση στο να συμβάλλουμε για να αλλάξει κάτι τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Τι φταίει για τη σημερινή μιζέρια;
Τι είναι αυτό που μας κρατάει στάσιμους και μας αναγκάζει σε απότομη οπισθοδρόμηση προς τη βαρβαρότητα;
Γιατί χάνονται χρόνο με το χρόνο τα ιδανικά που μας είχαν κληρονομήσει η Ιστορία και οι παραδόσεις;
Είναι τελικά επίκαιρος ο Επίκουρος;
Είμαι βέβαιος πως δόθηκαν ουσιώδεις απαντήσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Όσοι θέλουν να την απολαύσουν ξανά αλλά κι όσοι δεν μπόρεσαν να την ακούσουν, έχουν την ευκαιρία αρκεί να πατήσουν εδώ ή να την ακούσουν μέσω youtube. Μέσα απ' αυτήν την ανάρτηση μπορώ να σας προσφέρω ένα εννιάλεπτο κομμάτι της εκπομπής, το οποίο πραγματικά αξίζει να δείτε.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Γιωργή για την υπέροχη βραδιά και τον Αριστοτέλη για το βήμα που μας έδωσε. 
Τελικό συμπέρασμα, το μέλλον μας ανήκει αρκεί να το διεκδικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου