Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Έσκασε... βόμβα στη Χίο



O NO Xίου ανάγκασε τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα Α1 ανδρών στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Ιωνικό κολυμβητήριο.
Η νίκη αυτή σημαίνει πολλά για τους Χιώτες τόσο βαθμολογικά, αλλά και σε ότι αφορά στο θέμα γοήτρου, απέναντι στη Βουλιαγμένη, η οποία έως τώρα μετρούσε μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Ο ΝΟ Χίου παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον Εθνικό με 24 βαθμούς, 
Οι Χιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς προηγούμενη 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 4-1 στο ημίχρονο.
Ο ΝΟΒ ισοφάρισε σε 6-6, με τους Χιώτες να παίρνουν ξανά προβάδισμα και τον ΝΟΒ να ισοφαρίζει ξανά εκ νέου σε 9-9. Ο Νίκος Καρακάσης ήταν το πρόσωπο κλειδί του αγώνα, που χάρισε στους Χιώτες τη νίκη, στα 2 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.
Ο προπονητής της Χίου, Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε στο gazzetta.gr: «Η Βουλιαγμένη είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και αυτή η νίκη έχει ειδικό βάρος. Κυνηγάμε όλα τα ματς, απόψε δώσαμε το 100%, δεν αιφνιδιαστήκαμε, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και θεωρώ ότι η ομάδα άξιζε τη νίκη, αφού προηγούμασταν σε όλο το ματς.
Είναι μία ιστορική νίκη, αφού όπως μου είπαν είχαν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία φορά που νικήσαμε την Βουλιαγμένη.
Ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος, αλλά όπως είπα στα παιδιά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι.
Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό και μπορεί να νικήσεις τη Βουλιαγμένη και μετά να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα, αφού οι αποστάσεις είναι μικρές.
Δεν μου αρέσει να κοιτάζω την βαθμολογία, αλλά παιχνίδι το παιχνίδι και στο τέλος να κάνω ταμείο. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια με αντικειμενικές δυσκολίες, αφού είμαστε μία ομάδα από νησί, που προπονούμαστε στην Αθήνα, ψάχνουμε κολυμβητήριο και τα παιδιά, τα οποία δεν είναι επαγγελματίες έχουν τις υποχρεώσεις τους στα πανεπιστήμια τους. Το μυστικό είναι το καλό κλίμα και το γεγονός ότι η ομάδα είναι μία γροθιά». » 

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-9 Οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 2-5, 4-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Μαρουλάς, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1 Παπούκας 2, Σωτηράκης, Καλογεράκος 3, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ. Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου