Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Εννιά χρόνια έκλεισε το laternative


Ακόμα θυμάμαι εκείνο το μουντό μεσημέρι του Γενάρη που αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου ιστολόγιο. Μία εφηβική πρόκληση με την οποία προσπάθησα να σπάσω τα απομονωτικά δεσμά της μεγαλούπολης. Επιθυμούσα να μοιραστώ απόψεις, στιγμές και εικόνες με φίλους αλλά και με άγνωστους. Ποτέ δε πίστεψα πως αυτό το εγχείρημα θα γινόταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. 
Όμως όταν ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του, καλό είναι να κλείνει. Αυτό είναι που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Τα μόνα στοιχεία που κρατούν ακόμη ζωντανό το ιστολόγιο είναι οι ταινίες και τα ταξίδια. Αν δεν υπήρχαν κι αυτά θα είχα πάρει ήδη την απόφαση να το κλείσω. Από την άλλη όμως είναι δύσκολο να τερματίσω κάτι το οποίο πολλά χρόνια μέχρι σήμερα με γεμίζει.
Γι' αυτό και δε ξέρω αν αξίζει να γιορτάσω τα εννιά χρόνια που γράφω εδώ μέσα, καθώς οι περισσότερες αναρτήσεις είναι αναδημοσιεύσεις από άλλα site.
Το σίγουρο είναι πως θα επιδιώξω να κλείσω την δεκαετία. 

2 σχόλια:

  1. Καλημερα ...και καλη βδομαδα!! Χρονια πολλα ευχομαι στον κατοχο αυτου εδω του χωρου...οπως και για το ιδιο το ιστολογιο...που μας κρατα συντροφια παντα με την ποιοτητα της σκεψης ...και της αισθητικης του!!Φυσικα και εσεις θα αποφασισετε...αλλα ολοι οι τακτικοι επισκεπτες ξερουν οτι θα βρουν παντα ειτε ενα καλο αρθρο...και ας ειναι αναδημοσιευση ...ειτε ομορφες περιγραφες των περιηγησεων σας...!!Ευχομαι υγεια...και δυναμη για τον οποιο αγωνα σας...καλη συνεχεια και παντα ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μου δίνετε ιδιαίτερη χαρά και την κατάλληλη διάθεση που χρειάζεται να συνεχίσω το ιστολόγιο αυτό. Εδώ θα 'μαστε να συζητάμε για θέματα, ταξίδια και ταινίες. Ας το απολαύσουμε όσο κρατήσει. Καλή συνέχεια εύχομαι και σε σας.

      Διαγραφή