Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στο νησί - Αποχώρησε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο όταν μέλη της ζήτησαν τον λόγο




Την άμεση αντίδραση του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου Χίου προκάλεσε η παρουσία σήμερα το βράδυ σε αυτό, δυο εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω δύο ζήτησαν και έλαβαν τον λόγο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου, με το οποίο καταδικάζονταν η εκδήλωση του κόμματος για το προσφυγικό, ενώ δηλωνόταν ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί οι ομιλητές της εκδήλωσης, ένας βουλευτής και ένας ευρωβουλευτής.
Αμέσως μόλις ξεκίνησε η τοποθέτηση των στελεχών του κόμματος, αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστεράς, και ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοί όλων των υπολοίπων παρατάξεων, δηλώνοντας έτσι συμβολικά την απαρέσκεια τους στην παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στη συνεδρίαση παρέμεινε μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος και αρνήθηκε την απόσυρση του ψηφίσματος, επειδή όπως είπε απηχεί την ομόφωνη θέση του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών της Χίου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου