Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κωλοκυνηγοί Χιωτάδες!


Μιλάω σε σένα ηλίθιε Χιωτά κυνηγέ (θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του κειμένου που δεν είναι Χιώτες το εξής, όπως η υπόλοιπη Ελλάδα έχει τον όρο Νεοέλληνα έτσι και στο νησί μου χρησιμοποιούμε γι' αυτήν την πάστα ανθρώπων τον όρο Χιωτά). Συνεχίζω λοιπόν...
Εσύ που έχεις αντικαταστήσει το άχρηστο μόριό σου με την καραμπίνα. 
Εσύ που αντί να "ρίχνεις" κοπέλες, προτιμάς να ρίχνεις ότι πετούμενο βρεθεί στον ορίζοντά σου. 
Εσύ που δεν έχεις μάθει να εκσπερματώνεις από ηδονή ή έρωτα αλλά από αίμα και τουφεκιές. 
Εσύ πανηλίθιε Χιωτά που αντί να πάρεις τα βουνά για να σβήσεις την φωτιά που χει ρημάξει τον τόπο σου, περίμενες πίνοντας καφέ στην προκυμαία να ρθει η Δευτέρα για να πάρεις το τουφέκι σου και να πας να σκοτώσεις ότι ζωντανό κατάφερε να σωθεί από την λαίλαπα που κάποιοι μαλάκες σαν εσένα έβαλαν και έκαψαν όλο το νησί μου. 
Εσύ καραγκιοζάκο που πρέπει κάποιος να σε ρίξει σε ένα δάσος για να σε κυνηγήσουν τα λυκόσκυλα και τα σκάγια μήπως και καταλάβεις το έγκλημα που κάνεις τόσα χρόνια, είσαι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες αυτής της σάπιας νεοελληνικής κοινωνίας.
Άκου να δεις φίλε μου Χιωτά. Ο πραγματικός κυνηγός (που ούτε αυτουνού το χόμπι εκτιμώ) σέβεται την φύση. Οι πραγματικοί κυνηγοί αφήσανε τις καραμπίνες στην αποθήκη, φόρεσαν την στολή παραλλαγής που έχουν για το κυνήγι και με ένα κουβά νερό έτρεξαν στα βουνά. Ενώ εσύ πανηλίθιε Νεοέλληνα όχι μόνο σκότωσες την Δευτέρα αλλά πέρασες και την φωτογραφία με τα θηράματα σου στο facebook, και συγκεκριμένα στο προφίλ του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου  ΆΡΤΕΜΙΣ. 
Αν υπάρχει κάποιος μέσα σ' αυτόν τον σύλλογο που είναι πραγματικός άνθρωπος καλό είναι να δώσει το όνομα αυτού του αλήτη και να του αφαιρέσει την κωλοάδεια να σκοτώνει πτηνά επειδή δε του σηκώνεται το δικό του πουλάκι. 
Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι το εξής, όλο αυτό το κόμπλεξ το βγάζεις πατώντας την σκανδάλη; 
Συγχαρητήρια Χιωτά... 
Η Χίος είναι ένα νησί ιδιαίτερο και σπουδαίο αλλά ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων είναι τραγικό και ανάξιο της ιστορίας αυτού του τόπου. 

9 σχόλια:

  1. όχι οργή,μίσος.

    Αναστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος είναι Χιώτης και αγαπάει πραγματικά τον τόπο του, αυτήν την ώρα πονάει πολύ. Η οργή πράγματι έχει μετατραπεί πλέον σε μίσος όχι μόνο στον υπεύθυνο αυτής της καταστροφής αλλά και στους ανεύθυνους συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε παραδέχομαι.

    Σπύρος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακάρι να ήξερες πόσο λάθος είσαι φίλε!
    η συγκεκριμένη φωτο είναι τραβηγμένη στην χαλκιδική που πήγε κυνήγι ο φίλος μου γιατί ζει Θεσσαλονικη. το συγκεκριμένο άτομο δε, έχει σβήσει πιο πολλές φωτιές από όσες έχεις δει εσύ στη ζωή σου. νομίζω ότι μια συγγνώμη είναι ότι λιγότερο μπορείς να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί στην σελίδα που αναφέρω στο κείμενο. Αν κολλάς στην φωτογραφία κι όχι στο περιεχόμενο του κειμένου, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου αγαπητέ φίλε. Ως Χιώτης γνωρίζω πως την Δευτέρα πολλοί ηλίθιοι ανέβηκαν στα βουνά να κυνηγήσουν. Όχι μόνο τους λυπάμαι αλλά τους αντιπαθώ βαθύτατα. Συγνώμη πρέπει να ζητήσουν εκείνοι για την ανευθυνότητα και την επικίνδυνη ηλιθιότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ ρε βλακα αχρηστε οικολογε που μιλας χωρις να ξερεις που ηταν ο ανθρωπος κυνηγι,εσυ απο που βοηθησες στν κατασβεση της φωτιας απο την καρεκλα σου γραφωντας ηλιθια αρθρα στο μπλογκ?
    ευτυχως που υπαρχουν και κυνηγοι για να βοηθανε τους πυροσβεστες, γιατι αν ηταν ολοι σαν εσας τους "οικολογους" θα ειχαμε καει ζωντανοι.

    Σταμάτης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που στην κατάσβεση ήμουν μαζί με αρκετούς γνωστούς μου οι οποίοι μπορούν να σου αποδείξουν πως τις μέρες της φωτιάς δεν ήμουν μπροστά από τον υπολογιστή μου. Όσο για τις βρισιές εγώ φίλε σε κατηγορώ και σε βρίζω επώνυμα. Το δικό σου όνομα ποιο είναι;
    Όσο για το Σταμάτης Κ. και κάτι τρέχει στα γύφτικα μου φαίνεται αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η φωτογραφία δεν ανέβηκε από τον ίδιο στην σελίδα του συλλόγου αλλά από κάποιον άλλο που τον έβριζε κιόλας γιατί προφανώς δεν ήξερε οτι έχει μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. Οσο για τους κυνηγούς που βγήκαν στο βουνό για κυνήγι συμφωνώ οτι είναι επιεικώς ηλίθιοι. την συγνώμη την ζήτησα για τον φίλο μου και όχι για αυτούς που κυνήγησαν στην Χίο. δεν είναι ντροπή να παραδεχθείς το λάθος σου.

    λεωνίδας μπιλιράκης

    Υ.Γ. ο ρόλος των οικολόγων στην χίο είναι πραγματικά αμφιλεγόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην σελίδα του Αρτεμις. Δεν με ενδιαφέρει αν βγήκε στην Χίο ή στην Χαλκιδική, το κείμενο πήγαινε γι' αυτούς τους τραγικούς που ανέβηκαν την δευτέρα να σκοτώσουν. Αν διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο θα δεις πως εξηγώ την διαφορά του πραγματικού κυνηγού με τον ηλίθιο που αναφέρεσαι εσύ.
    Η κριτική μου πηγαίνει γι' αυτήν την κάστα υπανθρώπων. Αν ο φίλος σου έκανε την βλακεία να ανεβάσει την φωτογραφία αυτές τις μέρες που το νησί φλέγεται, λυπάμαι αλλά η ευθύνη είναι δικιά του. Πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό. ΄
    Κι επειδή ανέφερες το όνομά σου μπορώ να επιβεβαιώσω πως ισχύει αν πράγματι είσαι αυτός διότι σχολίασες την φωτογραφία αυτή αν δεν κάνω λάθος.
    Είναι απολύτως σωστό να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Απλά θα ήθελα να αναφερθείς για το δικό μου κι αντίστοιχα εγώ να ζητήσω συγνώμη αν όντως χρειάζεται.
    Ωστόσο για τους οικολόγους στο νησί, συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή