Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Θα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ...ς!!!

Προς όλους τους φίλους μου γαύρους, βάζελους, χανούμια, μπαοκτζήδες, γριές, σκουλίκια και άλλους γνωστούς χαρακτηρισμούς οπαδών-θυμάτων των μαφιόζων-αφεντικών των ελληνικών ομάδων, θέλω να πω πως θα ξοδέψω μία μόνο ανάρτηση για την βρωμιά που έχει καταστρέψει το χαμηλού επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι τόσα πολλά που δε ξέρω από που να αρχίσω.
Πρώτα απ΄όλα μη σας παραξενεύει η φάτσα του Κούγια. Από βλακεία του ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτού του μπουρδέλου. Φυσικά δε το κατάλαβε ούτε αυτός ούτε ο υπόλοιπος κόσμος. Και αργά ή γρήγορα θα ρθει και η δικιά του σειρά...
Ας αρχίσουμε με τον Μπέο και τον Ψωμιάδη (πάντα ένας Ψωμιάδης θα μας απασχολεί). Ρε παιδιά χρόνια βλέπαμε τις μάπες τους και λέγαμε πως αυτοί πρέπει να καταλήξουν στα σίδερα και πως μαυρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έκανε ποτέ κανείς τίποτα; Μία φορά πιάσανε τον Ψωμιάδη και τον αφήσανε μετά ελεύθερο. Ο Μπέος φυσικά πέταξε μία αλήθεια. Πράγματι πληρώνει τις μαλακίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Κούγια. Για τον Κούγια εξήγησα παραπάνω. Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όμως γιατί;
Δεν είναι τυχαίο που τώρα αρχίζει το ξεκαθάρισμα του ελληνικού ποδοσφαίρο. Η αλήθεια είναι πως για να φύγει αυτή η σκατοκατάσταση πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε. Ξεκινήσαμε από κει. Που είναι όμως το περίεργο; Η χρονική στιγμή. Την άλλη βδομάδα ψηφίζονται τα νέα μέτρα λιτότητας και μεις δυο μέρες τώρα ασχολούμαστε με αλήτες και μαφιόζους. Εδώ φαίνεται η μαλακία που τρώει τον Έλληνα. Δε τον νοιάζει που του τρώνε τα λεφτά και τον υποχρεώνουν να ζει μέσα στην ανασφάλεια. Θα βγει όμως στους δρόμους να τα σπάσει αν υποβιβάσουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και κάθε άλλη ομάδα. Καλά να πάθουμε λοιπόν.
Ποια είναι η γνώμη μου για όλη αυτή η κατάσταση; Όποιος είναι μπλεγμένος να του γίνει κατάσχεση περιουσίας και να μπει φυλακή. Όποια ομάδα είναι μπλεγμένη να υποβιβαστεί άμεσα. Τι πιο όμορφο να βλέπεις τα επόμενα χρόνια επαρχιακές ομάδες να τα δίνουν όλα για έναν τίτλο. Καβάλα, Ξάνθη, Γιάννενα, Αγρίνιο, Ηράκλειο και άλλες πόλεις θα κυνηγήσουν τη δόξα της Λάρισας. Ίσως έτσι το ελληνικό πρωτάθλημα να γίνει πιο αγνό και ποιοτικό.
Μπουχτήσαμε με τον κάθε μαλάκα...
Λοιπόν μία και έξω όπως έγινε στην Ιταλία. Οι ομάδες για λόγους αξιοπρέπειας του αθλήματος πρέπει να υποβιβαστούν. Και ας είναι και ο Ολυμπιακός μέσα σ' αυτές. Θέλω αυτός το τόπος να προχωρήσει επιτέλους μπροστά. Και αν χρειαστεί να γίνουν θυσίες για να ξεφύγουμε από αυτή τη κατάντια τότε είναι καλοδεχούμενες.
Αυτά είχα να πω.
Τώρα όλοι στους δρόμους για τα δικαιώματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου