Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Το πρώτο!



Ψάχνεις τρόπους να ζεις.Κάποιοι σου λένε "το γέλιο μακραίνει τη ζωή".Κι έτσι γελάς. Μάταια.'Αλλοι σε συμβουλεύουν να ακολουθήσεις έναν έλεγχο διαγωγής.Μα δεν αντέχεις να συγκρατηθείς. 'Αλλοι πάλι σου λένε να τολμήσεις μια φυγή σε έναν κόσμο περιπέτειας.Γι' αυτό κι εσύ με μια κίνηση,κατεβαίνοντας την πλαγιά,τυλίγεσαι στα χρώματα μιας νέας εποχής.Δεν σου αρκεί.Κι έπειτα ρωτάς πως καταφέρνει κανείς την επιστροφή στον παράδεισο που αναζητάς.Μα όλα τέλειωσαν.Κι αυτό ήταν το φινάλε της σειράς.

Συγγραφέας: Δήμητρα Σκανδάλη
Σελίδες: 54
Διαστάσεις: 14 Χ 22
1η Έκδοση

Πρέπει να νιώθει έντονα αισθήματα η Δήμητρα που ένας γνωστός εκδοτικός οίκος, όπως αυτός του Γαβριηλίδη εμπιστεύτηκε και αναγνώρισε το ταλέντο της στην ποίηση. Το πρώτο της βιβλίο είναι γεγονός. Έζησα και μοιράστηκα μαζί της την αγωνία και το πάθος να συγκεντρώσει και να οργανώσει μία συλλογή ποιημάτων, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ράφια γνωστών βιβλιοπωλείων, όπως αυτό του Ιανού.
Δε γνωρίζαμε και οι δυό μας τι εύχεσαι σ' αυτές τις περιπτώσεις μέχρι που ακούσαμε από τα χείλη ενός κυρίου την εξής φράση: Καλοτάξιδο.
Δημητρό μου, σου εύχομαι και εγώ από τη μεριά μου το βιβλίο αυτό να είναι καλοτάξιδο και η πορεία του να σε ωθήσει να γράψεις κι άλλο, διότι πραγματικά έχεις ταλέντο και πολύ πάθος, το οποίο είναι καλό να εκφράζεται και μέσα από τις σελίδες αξιόλογων βιβλίων σαν το πρώτο, το δικό σου.
Καλή αρχή στο ταξίδι που μόλις χάραξε από τα ράφια των βιβλιοπωλείων στις βιβλιοθήκες των σπιτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου