Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σ' ευχαριστώ Ρότζερ!


Αγαπητέ φίλε μου Ρότζερ,

Πριν από 12 χρόνια ανακάλυψα το συγκρότημά σου, τους θρυλικούς Pink Floyd και από τότε κατάλαβα το νόημα της μουσικής. Με μεγάλωσες, με ωρίμασες, με ξεσήκωσες, μου άνοιξες τα μάτια βοηθώντας με να δω την πραγματική όψη αυτής της κοινωνίας που σαπίζει και κανείς δε το χει πάρει είδηση. Είναι πολύ συγκινητικό να παρουσιάζεις τριάντα χρόνια μετά το άλμπουμ που έγραψες για τον πατέρα σου με το ίδιο πάθος.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά που μας πρόσφερες το βράδυ του Σαββάτου. Τα είπες σωστά. Μας ανατρίχιασες! Μας ξύπνησες! Μα πάνω απ' όλα μας ξαναγύρισες στα εφηβικά μας χρόνια. Τότε που θέλαμε να αλλάξουμε τον κόσμο πριν προλάβει ο κόσμος να μας αλλάξει.
Δε θέλω να γράψω κάτι άλλο για να μη γίνομαι κουραστικός. Το μόνο που θέλω να σου πω είναι πως θα ξανάρθω πάλι αύριο διότι θέλω να απολαύσω για μία ακόμη φορά το θέαμα που μας προσφέρεις.

Θα είσαι για πάντα στη καρδιά μας μετά από αυτές τις υπέροχες βραδιές.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ο φίλος σου και θαυμαστής σου, Γιώργος.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο! Ωραίο το κειμενάκι σου. Αν το διάβαζε, σίγουρα θα του άρεσε. Δεν θα πάω αύριο, γιατί είμαι ήδη στη Χίο. Να κρατήσεις τα αποκόμματα των εισιτηρίων και φρόντισε να βρεις και να κρατήσεις 1-2 μάσκες της αρένας...

    Πάχος Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έννοια σας κύριε Γιώργο. Έχουμε πάρει μάσκες και θα μαζέψω κι άλλες απόψε. Με τα εισητήρια, την αφίσσα της συναυλίας, τις μάσκες και τα βραχιολάκια θα φτιάξω το προσωπικό μου εικονοστάσι για τους Pink Floyd και συγκεκριμένα στον Roger Waters...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τέλος της ανάρτησης θέλω να προσθεθεί και το όνομα Πέννυ... 17 χρόνια θαυμασμού στους pink floyd και στο the wall δεν είναι λίγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή