Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μακάρι...

Μόνο ένα φανταστικό τριήμερο σαν αυτό (ψεύτικο) που παρουσιάζει το πόστερ θα μου έδινε ίσως την ίδια χαρά που μου έδωσε η συναυλία του Roger Waters πριν λίγες μέρες...
Παρασκευή θα πήγαινα σίγουρα για Doors, David Brubeck και Stooges.
Φυσικά το Σάββατο θα πήγαινα μόνο για Pink Floyd αλλά θα άκουγα και Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez και Yes.
Και την Κυριακή θα χόρευα στους ρυθμούς των Rolling Stones, και θα ταξίδευα με τη μουσική του Miles Davis.

11 σχόλια:

  1. Παρασκευή "δαγκωτό"!!
    Καλησπέρα, Γιώργο, σε καμιά δεκαριά μέρες ίσως να είμαι στα (νησιώτικα) μέρη σου!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα Μαρία. Τι κάνεις; Θα κατέβεις Χίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι μια χαρά, καλησπέρα! Εσύ, τι κάνεις;
    Ναι, αν όλα πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφτασα!!! Δώσε μας καμιά χρήσιμη πληροφορία για ωραία μέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρίσκεσαι Χίο; Πωπω... Χαίρομαι που τιμάς τα μέρη μου. Λοιπόν από χωριά να πάτε οποσδήποτε Μαστιχοχώρια: Πυργί, Μεστά, Ολύμπους, Βέσσα. Στην κεντρική Χίο να πάτε Ανάβατο και για ηλιοβασίλεμα οποσδήποτε στα Αυγώνυμα. Για θαλασσινά να ανεβείτε μέσω Βροντάδου στην Λαγκάδα. Αν έχετε μέρες αξίζει να πάτε βορειοδυτικά στην Βολισσό.
    Από παραλίες να πάτε οποσδήποτε Βρουλίδια και Μαύρα Βόλια. Οι παραλίες της προτίμησής μου είναι στα δυτικά του νησιού, Τραχείλια, Λευκάθια και Αγιά Μαρκέλλα.
    Αααα ξέχασα να σας πω πως καθώς θα πηγαίνετε Ανάβατο και Αυγώνυμα κάντε μία στάση στην Νέα Μονή. Ελπίζω να σε βοήθησα :) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο μου, πολύτιμες οι συμβουλές-προτάσεις σου! Στα Μαστιχοχώρια πήγαμε ήδη (σήμερα)- λάτρεψα τα Μεστά! Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ για όσα μπήκες στον κόπο να γράψεις-θα τ΄ακολουθήσουμε πιστά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ότι άλλο με χρειαστείς εδώ είμαι να σε βοηθήσω. Να περάσεις όμορφα στο νησί μου και περιμένω εντυπώσεις μόλις φύγεις (και θα χεις μία ολοκληρωμένη εικόνα του τόπου μου). Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς να ΄μαι πίσω στην πόλη..
    Το νησί σου μου άρεσε πολύ! Θα σου γράψω εντυπώσεις στο e-mail σου και θ΄ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα στο fb! Σ΄ευχαριστώ και πάλι..!
    Καλησπέρα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έκανα τίποτα. Χαρά μου να συμβουλεύω και να προτίνω ιδέες σε ανθρώπους που θέλουννα γνωρίσουν τον τόπο μου. Περιμένω εντυπώσεις. Καλή βδομάδα και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό και χαρούμενο μήνα να ΄χουμε!
    Σου έστειλα! (..επίσης, ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σε ανάρτηση για το καλοκαίρι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή