Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Σαμαράς είναι χειρότερος από τον Μπαλτάκο



Γράφει ο Γιώργος Αναδρανιστάκης

Ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα από τη συνομιλία του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη; Είναι ότι ο γραμματέας της κυβέρνησης είχε αυτονομηθεί, ότι έκανε του κεφαλιού του, εκθέτοντας τον Πρωθυπουργό. Το ακούγαμε από νωρίς από τους κύκλους του Μαξίμου, το ακούσαμε και από τα δελτία των 7, των 8, των 9. «Ο Σαμαράς προσπαθούσε να εξαρθρώσει την Χρυσή Αυγή και ο Μπαλτάκος τον εμπόδιζε», είπε η Όλγα στον Παύλο κι Παύλος συμφώνησε ασμένως. Ο Γιάννης έλειπε από το δελτίο, είχε πάει να παρηγορήσει τον Μπαλτάκο. Μετά τα κανάλια βγάλανε τον Βορίδη για να την πέσει στον Μπαλτάκο, φασίστας εξοντώνει φασίστα, το λένε και μέθοδο ομοιοπαθητική. 
Κατόπιν τούτων, το ΕΘΝΟΣ έγραψε δικαίως «Έξαλλος ο Σαμαράς με τον Μπαλτάκο!». Έγινε έξαλλος ο Σαμαράς για τις συνομιλίες του Μπαλτάκου με τους χρυσαυγίτες, μια εβδομάδα πριν όμως, όταν ο γραμματέας έφερε την χρυσαυγίτικης εμπνεύσεως τροπολογία για την ατιμωρησία των οργάνων της τάξεως , τον στήριξε μέχρι τα μπούνια, βάζοντας τον Μιχελάκη να τον υπερασπιστεί με ορολογία ακροδεξιού πεζοδρομίου. Καθόλου έξαλλοι δεν έγιναν στη ΝΔ, όταν ο Μπαλτάκος δήλωσε γεννημένος αντικομμουνιστής, αντιθέτως ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέκραξε ενθουσιασμένος: «Ο καλύτερος είναι ο Μπαλτάκος. Ψηφίζω Τάκη Μπαλτάκο, τρομερός είναι, καταπληκτικός». Δεν έγιναν έξαλλοι στη Ν.Δ., όταν ο Μπαλτάκος απειλούσε τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ότι, αν αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, θα συγκυβερνήσει με την Χρυσή Αυγή.
Δεν έγιναν έξαλλοι, όταν ο Μπαλτάκος απέσυρε το αντιρατστικό νομοσχέδιο, όταν χάρισε με νόμο δάση στον ομοϊδεάτη του Καλαβρύτων Αμβρόσιο, όταν αναβάθμιζε στις αρχές του 2013 τον εαυτό του με ΦΕΚ που όριζε ότι «οι υπηρεσίες της Βουλής δεν δικαιούνται να παραλάβουν νομοσχέδιο, αν αυτό δεν φέρει την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης», όταν υμνούσε στα βιβλία του το φονικό έθιμο της «Κρυπτείας», κατά το οποίο οι αρχαίοι Σπαρτιάτες έσφαζαν στα κρυφά δούλους, ό, τι έκανε δηλαδή ο Κασιδιάρης με τους μετανάστες. Δεν έγιναν έξαλλοι, όταν έμαθαν ότι ο γιός του Μπαλτάκου διορίστηκε παρατύπως στο Λιμενικό, είναι ο ίδιος γιος που μπήκε χθες στη Βουλή, για να δείρει και μετά έφυγε ανενόχλητος. Που ήταν ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης να προστατέψει το κύρος του Κοινοβουλίου;
Τα έκαναν γαργάρα όλα αυτά τα καθεστωτικά μίντια. Όπως έκαναν γαργάρα και την αποκάλυψη του Μπαλτάκου ότι ο Σαμαράς διέταξε την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, όχι επειδή έδερνε, εκβίαζε, σκότωνε, αλλά επειδή του έκοβε ψήφους και του στερούσε την πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις. «Ποιος του 'πε (σ.σ του Σαμαρά) να τα κάνει αυτά;», ρωτάει τον Μπαλτάκο ο Κασιδιάρης. ΜΠΑ.: «Πρώτ' απ' όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ' το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα». ΚΑΣ.: «Κόβει ψήφους 'ντάξει;», ΜΠΑ.: «Είναι λογικό». ΚΑΣ.: «Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;». ΜΠΑ.: «Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο».
Αυτό που λέει ο Μπαλτάκος είναι πως στην κυβέρνηση γνώριζαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και παρόλα αυτά την συγκάλυπταν. Ο Δένδιας κρατούσε τους 32 φακέλους στο γραφείο του και τους έβγαλε μόνο όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Αν είχαν κινήσει νωρίτερα τις διαδικασίες, ο Φύσας δεν θα είχε δολοφονηθεί. Δεν τον προστάτευσε τον Παύλο ο υπουργός προστασίας του Πολίτη. Τον άφησε έρμαιο στους δολοφόνους και μετά εκμεταλλεύτηκε το θάνατό του, για να ικανοποιήσει τις μικροκομματικές επιδιώξεις του Σαμαρά.
Ο Σαμαράς είναι χειρότερος από τον Μπαλτάκο, αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από το επίμαχο βίντεο. Τούτο όμως δεν πρόκειται να τα ακούσετε ποτέ από τον Όλγα και τον Παύλο. Από εκείνους θα ακούσετε ότι ο κακός άνθρωπος Μπαλτάκος εμποδίζει τον καλό άνθρωπο Σαμαρά να κάνει αγαθές πράξεις. Αμήν.

4 σχόλια:

  1. Μάλλον χαλιέται ο Μπαλτάκος με τον τίτλο της ανάρτησης. Παρατηρώντας όμως τις γνωστές φασιστόφαστες της ακροδεξιάς κυβέρνησης, διαπιστώνω το εξής, είναι όλοι τους μπουλόφατσες και καρπαζοεισπράκτορες των παιδικών τους χρόνων. Αυτό σε μπερδεύει για το ποιος είναι τελικά χειρότερος. Έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στον τομέα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ωρέ όλοι σας φοράτε μαύρα γυαλιά?...Μήπως συνηθίσατε στα σκοτάδια και σας πειράζει η μέρα ? ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ωρέ όλοι σας φοράτε μαύρα γυαλιά?...Μήπως συνηθίσατε στα σκοτάδια και σας πειράζει η μέρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβάται να μας κοιτάξει στα μάτια. Τα ψέματά τους είναι πιο ανόητα απ' αυτά που ακούμε από τα στόματα πιτσιρικάδων που έχουν κάνει ζημιά και δε ξέρουν πως να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή