Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Προς κύριο Loverδο...



Ένας από τους 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους που ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους 10.000.000 Έλληνες είστε και σεις... Και μάλιστα από τους πιο υψηλόμισθους και αργόσχολους.

4 σχόλια:

  1. Βασικη διαφορα ειναι πως ο εν λογω "δημοσιος υπαλληλος" ειναι εκλεγμενος κ οχι διορισμενος, εστω κ μεσω αυτου του αντιδημοκρατικου συστηματος της ενισχυμενης αναλογικης. Ας προσεχε το εκλεκτορικο σωμα... Αργοσχολο, παντως, το Λοβερδο δεν αρμοζει να τον χαρακτηρισεις.

    Δημήτρης Στ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά η ηθοποιία είναι ένα δύσκολο επάγγελμα. Όσο για το εκλογικό σώμα σύμφωνα με την αποχή (κάτι στο οποίο ευθύνη έχει ο λαός) ήταν περιορισμένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον κρινω με βαση το νομοθετικο του εργο, που καθε αλλο παρα αμελητεο ειναι. Αλλο καπελο, το αν ορισμενες διαταξεις των εργασιακων του νομων ειναι αντιλαϊκες, καθοτι ηταν αμεση εφαρμογη των επιταγων του μνημονιου. Η αποδοτικοτητα του θα κριθει σε βαθος χρονου. Το κυριο ζητουμενο για μενα ειναι να τερματιστει η πελατειακη σχεση κρατους-πολιτη κ' να αποκτησουν, επιτελους οι θεσμοι, στη χωρα μας τη χαμενη τους αξιοπιστια.

    Δημήτρης Στ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα σ' αυτό που λες ότι το έργο του θα το κρίνουμε με την πάροδο του χρόνου. Θυμάσαι την θετική εικόνα που είχε ο αλλός για τον κ. Σημίτη; Σήμερα νομίζω πως έχει αλλάξει τελείως. Ανεξάρτητα του ότι εγώ ακόμα εκτιμώ το έργο του εκτός από εκείνην την ιστορική φράση που είπε στην Βουλή την ημέρα με τα Ίμια. Αλλά ας μην αλλάξουμε θέμα. Υπάρχουν πολιτικοί με έργο και πολιτικοί με λόγια. Τον Λοβέρδο τον τοποθετώ στην δεύτερη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή