Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Το σκάνε οι υπάλληλοι της Βουλής...


Όχι όμως για τον λόγο που θα περίμενε κανείς.
Με τόσα που έχουν ακούσει (δικαίως) τις τελευταίες ημέρες το λιγότερο που θα έπρεπε να είχαν κάνει, τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της Βουλής, είναι να υποβάλουν την παραίτησή τους για λόγους ευθιξίας.
Όμως όχι, άλλες είναι οι αιτίες που αναγκάζουν πολλούς υπαλλήλους της Βουλής να καταθέτουν τις τελευταίες ημέρες «βροχηδόν», σύμφωνα με το axiaplus.gr,αιτήσεις συνταξιοδότησης: ο λόγος είναι ότι, μετά και τη δέσμευση Στουρνάρα ότι θα επαναφέρει την τροπολογία, οι υπάλληλοι
της Βουλής φοβούνται πως οι συντάξεις τους και τα εφάπαξ τους θα…πληγούν.Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου επιχειρούν να προλάβουν την ξεκάθαρη βούληση της κυβέρνησης να τους κόψει το παχυλό δεύτερο εφάπαξ. Όπως άλλωστε είπε και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή «δεν είναι δυνατόν οι υπάλληλοι της Βουλής να παίρνουν το οκταπλάσιο εφάπαξ σε σχέση με αυτό που παίρνουν οι υπόλοιποι υπάλληλοι».
Σημειώνεται πως το εφάπαξ για τους υπαλλήλους της Βουλής ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, ενώ των δημοσίων υπαλλήλων φτάνει περίπου τα 35.000 ευρώ.
Θα πείτε, βέβαια, ποιος έχασε την ευθιξία του σε αυτήν εδώ τη χώρα για να τη βρουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι. Μέσα στους διαδρόμους της Βουλής, άλλωστε, δεν κυκλοφορεί και πολύ.


http://www.kamarinia.gr/article/item/178136-paraitoudai-o-enas-meta-ton-allon-oi-upalleloi-tes-voules


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου