Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Καλό μήνα.


Τον τελευταίο καιρό αρχίζω αυτές τις αναρτήσεις με παράπονα και γρίνια. Και με πολλούς προβληματισμούς κι ερωτήματα.
Πόσο καλός μπορεί να είναι ένας μήνας στις μέρες μας... Που βαδίζουμε... Κι άλλα πολλά.
Και κάθε φορά που πιάνω τον εαυτό μου να κλαίγεται, προσπαθώ να του δώσω ένα χαστούκι και να του πω "σύνελθε και πιάσε τη ζωή από τα μαλλιά". Κι όλο το μήνα αυτό προσπαθώ, περιμένοντας να ρθει η τελευταία μέρα για να κάνω τον απολογισμό. 
Χθες όμως τα γεγονότα δε με άφησαν να αναλογιστώ την πορεία που χάραξα τις τελευταίες μέρες. 
Όλα τρέχουν πολύ γρήγορα πια... Δε προλαβαίνεις να βγάλεις ένα συμπέρασμα κι αμέσως όλα αλλάζουν και δέχεσαι νέα δεδομένα. 
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. 
Πολιτικά; 
Μέρες τώρα περιμένουμε την Δημοκρατική Αριστερά να την κοπανήσει από την εξουσία, διότι κατάλαβαν πως ούτε εκείνοι ήταν προετοιμασμένοι να διοικήσουν. Έλα όμως που η διάσπαση έρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μία διάλυση που θα είναι εκκωφαντική διότι μαζί θα παρασύρει και την κυβέρνηση και στη συνέχεια όλη τη χώρα. Κι αυτό διότι οι επόμενες εκλογές θα σημάνουν και την χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή μας στη δραχμή. Οπότε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. στην εξουσία θα είναι πράγματι η κυβέρνηση της δραχμής. 
Όσοι προλαβαίνετε ετοιμάστε βαλίτσες σιγά-σιγά. 
Κοινωνικά;
Το Λεκανοπέδιο έχει μετατραπεί πλέον σε ένα καζάνι που όχι μόνο κοχλάζει αλλά έχει αρχίσει να χύνεται το νερό στο μάτι του φούρνου. Είναι θέμα χρόνου να ρθει η ηλεκτροπληξία. Κι όταν πάει να ηρεμήσει η κατάσταση, έρχεται ένα νέο φονικό (στον Άγιο Παντελεήμονα) για να ταράξει πάλι τα νερά. 
Εδώ είναι η στιγμή που πρέπει να δώσω ένα χαστούκι στον εαυτό μου. Να συνέλθω και να δω πως μπορώ να βελτιώσω την καθημερινότητά μου και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα μου φτιάξουν τόσο την διάθεση, όσο και το μέλλον μου...
Επίσης σήμερα ξεκινάει να προβάλλεται και ο νέος Τζέιμς Μπόντ. 
Ας προσπαθήσουμε να μην τα βλέπουμε όλα τόσο μαύρα... 
Και η πιο μικρή χαραμάδα μπορεί να νικήσει το απόλυτο σκοτάδι (αυτό το 'κλεψα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών).
Καλό μήνα λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου