Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

17 Νοεμβρίου 2010

Πριν 37 χρόνια κάποιοι φοιτητές θυσιάστηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και κυνηγήθηκαν για να έρθει αυτή η σωτήρια μεταπολίτευση και η πολυπόθητη ελευθερία που φώναζαν μέσα από το γνωστό σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία".
Μετά από 37 χρόνια ένα μέρος αυτής της γενιάς (όσοι χρησιμοποίησαν το Πολυτεχνείο για να μπουν στον πολιτικό στίβο) χαντάκωσε την Ελλάδα και την έφτασε στον πάτο. Και σα να μην έφτανε αυτό σήμερα επέτειος του Πολυτεχνείου εκπρόσωποι αυτής της γεννιάς αθώωσαν τους υπεύθυνους του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη (το κύριοι στην αρχή των ονομάτων τους δεν τους αξίζει να μπει).
Οι δύο απατεώνες που με θράσος εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες θα μείνουν ελεύθεροι και... αθώοι!
Και αναρωτιέμαι εγώ, αντί να κατεβαίνουμε στην πορεία για να κάνουμε την γνωστή διαδρομή Πολυτεχνείο - Αμερικανική Πρεσβεία γιατί δεν αλλάζουμε κατεύθυνση και να πάμε έξω από τα σπίτια τους να ζητήσουμε την λαϊκή καταδίκη τους; Διότι διαπιστώσαμε σήμερα πως Δικαιοσύνη και Ελευθερία δεν υπάρχουν πια. Και όσο εμείς σαν πρόβατα θα βρίζουμε μεταξύ μας αυτά τα λαμόγια τόσο αυτοί θα μας κλέβουν. Μας κοιτάνε βλέπετε απαξιωτικά και αδιαφορούν για το τι λέμε εμείς. Αφού δε τους κατεβάζει η δικαιοσύνη ας τους κατεβάσουμε εμείς.
Ντροπή της Δικαιοσύνης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αθωώνει τέτοιους απατεώνες.
Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου