Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Θα είσαι ο καλος άνθρωπος της καρδιάς μαςΘα μείνεις στο μυαλό μας ως ο άνθρωπος που μας πρόσφερες άφθονο γέλιο στη νεώτερη ελληνική ιστορία. Λίγοι άνθρωποι στο κόσμο έχουν αποκτήσει τόση δόξα χωρίς να χουν χάσει την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και το ήθος τους. Ίσως να σαι ο μοναδικός στην Ελλάδα. Δε θα βάλει τίτλους τέλους στη ζωή σου διότι κατάφερες να μείνεις αθάνατος. Θα ζεις μέσα στην καρδιά και το μυαλό μας.

Είσαι ο καλός άνθρωπός μας...

Θα μαστε όλοι αύριο να σε χαιρετήσουμε στην νεκρώσιμος ακολουθία που θα ψαλεί στις 14.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xUwKQfAcmkg

4 σχόλια:

 1. Χάθηκε ένας σπουδαίος άνθρωπος από τον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου κι όχι μόνο. Μια ζεστή ψυχή. Συνήθως δεν εύχομαι καλό ταξίδι σε "διάσημους" αλλά αυτή την φορά νιώθω έντονη την ανάγκη να το κάνω. Κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μία από τις μέρες του στη Μακρόνησο βρισκόταν σε ένα ύψωμα και έβλεπε από κάτω δύο δεσμοφύλακες που βαρούσαν έναν συγκρατούμενό του. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς σήκωσε το βλέμμα του και τον είδε. Τον ρώτησε ποιόν παριστάνει και ο Θανάσης ήρεμος του απάντησε:
  Τον άνθρωπο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με μία απλή λέξη τα είπε όλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή