Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας ποδοσφαίρου...


Ήρθε η ώρα!
Στην εφημερίδα "Τα Νέα" έγραφε το εξής: 11.000.000 εναντίον 11.
Είναι λάθος ο τίτλος αυτός. Απόψε η Γερμανία θα έχει απέναντί της, όλους τους λαούς που έχουν αυθαίρετα χαρακτηριστεί φτωχοί από τους οίκους αξιολόγησης.
Απόψε, ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα ζήσουμε έναν ιστορικό αγώνα, έναν αγώνα αντίστοιχο με αυτόν της Αργεντινής με την Αγγλία (με το θρυλικό χέρι του θεού από τον Μαραντόνα) ή του αγώνα Ανατολικής με Δυτικής Γερμανίας με νικήτρια την πρώτη με 1-0.
Όσο για αυτούς που λένε πως είναι λάθος να μπλέκουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο, θα θελα να τους υπενθυμίσω πως το ποδόσφαιρο εκτός από όπιο του λαού είναι και τρόπος έκφρασης του όχλου. Και πραγματικά σήμερα θα είναι πραγματικά υπέροχη και ενδιαφέρουσα η εικόνα στις κερκίδες. Η Μέρκελ θα χει απέναντί της μερικούς χιλιάδες Έλληνες...
Πότε θα δοθεί αυτή η ευκαιρία ξανά;...
Μακάρι μία κάμερα να είναι μονίμως εστιασμένη στις κερκίδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα...

Όσο για τους Ούνους, τους οποίους ζηλεύαμε για την κοινωνική και διοικητική τους οργάνωση καθώς και για την οικονομική τους ανάπτυξη (εις βάρος άλλων λαών), διαπιστώσαμε πως είναι αρκετά κομπλεξικοί και κότες, κάτι που απέδειξαν μέσα από τον δικό τους κίτρινο τύπο.
Απόψε λοιπόν θα δούμε ποιοι φοβούνται και ποιοι έχουν πραγματικά τα κότσια.

Αλλά κι αν αποκλειστούμε, θα θελα να γίνει με το κεφάλι ψηλά...


Αλλά κι αν αποκλειστούμε, θα θελα να γίνει με το κεφάλι ψηλά...

Λίγες ώρες μείνανε λοιπόν.

4 σχόλια:

  1. με τη νίκη Γιώργη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα κερδίσουμε πάντως ας μην τα ξεχάσουμε όλα όσα τραβήξαμε, γιατί θα μου γεννηθούν θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό.

    Σπύρος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να νικήσουμε όμως... Να μπούμε στις ιστορικές νίκες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως Αργεντινή - Αγγλία 1-0 (με το χέρι του Μαραντόνα) και Ανατολική Γερμανία - Δυτική Γερμανία 1-0 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή