Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Καραντινάτα τριανταέξι



Ποιος θα μου λεγε πως η αντίστροφη αποχαιρετιστήρια μέτρηση μιας ακόμη δεκαετίας θα ξεκινούσε με καραντινάτα γενέθλια. Πόσο μάλλον σε μια μέρα που συντελέστηκε η αλλαγή της ώρας, σαν να μου έλεγε η όλη συγκυρία πως σε μια ελλιπής χρονιά θα ζούσα τη γενέθλια μέρα μου με μία ώρα λιγότερη.
Όταν υπήρχε σαν υπόνοια το αντιμετώπιζα με χιούμορ και συνέχιζα να κάνω σχέδια για την μέρα αυτή.
Όταν όμως επιβλήθηκε, με κυρίευσε ένα μούδιασμα. Πως μπορεί να είναι τα γενέθλια κατά τη διάρκεια μιας κυκλοφοριακής απαγόρευσης; 
Όλες μου οι απορίες απαντήθηκαν σήμερα καθώς δέχτηκα τηλέφωνα γεμάτα αγάπη, φαντασία και ζεστά συναισθήματα που δε θυμάμαι να τα χα ζήσει τόσο έντονα τις προηγούμενες χρονιές. Μεμιάς το διαμέρισμα γέμισε γέλια, φωναχτές ευχές και υποσχέσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη της καραντίνας. Ένιωσα ένα φούντωμα ανθρωπιάς κι αγάπης. Συναισθήματα που εύχομαι να κρατήσουμε το ίδιο δυνατά και μετά τη δοκιμασία που περνάμε. 
Ζώντας λοιπόν σ' αυτήν την πρωτόγνωρη δυστοπία, εύχομαι όλα να τελειώσουν σύντομα με μια άκρως αισιόδοξη έκβαση που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα. Να βγούμε πιο ώριμοι και πιο ανθρώπινοι. 
Αυτές είναι λοιπόν οι ευχές που ανταποδίδω στην αγάπη που έλαβα απ' όλους σας σήμερα. 
Σας ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου