Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πρώτα άσχημα σημάδια...



Καλημέρα και καλή βδομάδα. Πριν από λίγους μήνες είχα αναφέρει την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε (και επικρατεί) στην Ερμού με το παρεμπόριο που γίνεται μπροστά από τα μαγαζιά με αποτέλεσμα να στενεύει ο χώρος διέλευσης των περαστικών και ένας περίπατος στο πεζόδρομο να μετατρέπεται σε γολγοθά. Όσο για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων η κατάσταση τους προκαλεί τρομερή ζημιά στην επιχείρησή τους. Σε κείνη την ανάρτηση είχα αναφέρει πως θα αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση διότι η αστυνομία δε μπορεί να κάνει τίποτα (το οργανωμένο έγκλημα δείχνει πόσο δυνατό είναι) μ' αποτέλεσμα να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους. Είχα γράψει πως σύντομα θα δούμε συγκρούσεις και μάχες μεταξύ ακροδεξιών και των λαθρομεταναστών.

Δυστυχώς βγήκα αληθινός μιάς και το σάββατο είχαμε αρκετές φασαρίες στην Ερμού και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μπλόγκς όπου παρουσίασε την κατάσταση. Δεν παίρνω το μέρος κανενός και θα εξηγήσω το γιατί. Ο κύριος που τραβούσε το βίντεο φάνηκε πως είναι ακροδεξιός. Οι φωνές του και η οργή του σε όλο το βίντεο δείχνει την στάση του απέναντι στην κατάσταση αυτή. Δεν έχει άδικο όταν αναφέρει στην αρχή του βίντεο πως δεν πρέπει να αγοράζουμε αυτά τα προϊόντα γιατί τα χουν παρασκευάσει μικρά παιδιά που τα αναγκάζουν να δουλεύουν σε τριτοκοσμικές χώρες και πως όλο αυτό το γεγονός είναι ένα οργανωμένο έγκλημα. Φυσικά και καταδικάζω και γω όλη αυτήν την κατάσταση και πρέπει να την καταπολεμήσουμε. Όμως δεν φταίνε οι μαύροι στους δρόμους για να ξεσπάσουμε όλη αυτήν την οργή. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν έρθει για μία καλύτερη ζωή εδώ και με τους περιορισμούς του κράτους αναγκάζονται και ζουν στην παρανομία και στο δρόμο. Έτσι τους εκμεταλλεύονται τα μεγάλα κεφάλια και τους βάζουν να πουλάνε το εμπόρευμά τους στο δρόμο. Όμως αντί να κυνηγήσουμε αυτά τα κεφάλια κυνηγάμε τα όργανά τους. Γιατί;... Μήπως είμαστε χέστες και τα βάζουμε με τους αδύναμους; Αν το καλοσκεφτούμε αυτά τα μεγάλα κεφάλια έχουν τόση μεγάλη δύναμη που έχουν περιορίσει την δράση της αστυνομίας. Την έχουν υποχρεώσει πλέον να μη κυνηγάει τους μαύρους με τα εμπορεύματα και να τους αφήνει ήσυχους να τα πουλάνε παντού. Όλοι θυμόμαστε παλιά πως τρέχανε οι άνθρωποι στα στενά σε κάθε έφοδο της αστυνομίας. Τώρα η περίπολος περνάει από δίπλα τους και δε κάνουν τίποτα μ΄αποτέλεσμα δρόμοι όπως η Ερμού, η Βουκουρεστίου, το Θησείο και το Μοναστηράκι να κλείνουν από τα σεντόνια που απλώνουν με τα προϊόντα τους.

Αυτή η κατάσταση το μόνο που θα φέρει θα ναι το ξέσπασα και η οργή. Οι ακροδεξιοί θα βρούν την ευκαιρία να αρχίσουν να τους κυνηγάνε και να τους χτυπάνε. Όπως έγινε και το Σάββατο.

Το βίντεο ξεκινάει με τις φωνές του τύπου απέναντι στους μαύρους οι οποίοι βλέπουν σαστισμένοι το γεγονός. Απ' ότι μπορούμε να παρατηρήσουμε επεμβαίνει η δημοτική αστυνομία και αρχίζει να ξεκινάει το κυνηγητό. Σε κάποια στιγμή οι μαύροι χτυπάνε έναν 72χρονο (σκηνικό που δε καταγράφεται στην κάμερα) όμως περαστικοί και μάρτυρες των γεγονότων αναφέρουν πως οι ακροδεξιοί χτυπάνε κάποιους μαύρους και συγκεκριμένα ενός το κεφάλι το κοπανάνε πάνω σε ένα πεζούλι (μου θυμίζει έντονα τη σκηνή από το μαθήματα αμερικανικής ιστορίας). Το κυνηγητό συνεχίζεται σε μία παράλληλη οδό της Ερμού για να καταλήξει στην Καπνικαραία. Μάλλον εκεί μαζεύονται αρκετοί ακροδεξιοί και αρχίζει η μάχη. Μετά από το κυνηγητό οι λαθρομετανάστες αρχίζουν να ξεσπούν. Ρίχνουν καρέκλες και πετάνε αντικείμενα. Αμύνονται.

Η Άμυνα αυτή θα φέρει πολλά θύματα. Αυτό το λέω διότι όταν τραυματίζεται ή σκοτώνεται ένας λαθρομετανάστης δεν αναφέρεται ποτέ στην τηλεόραση. Όταν όμως τραυματιστεί ή σκοτωθεί κανένας ακροδεξιός ή οποιοσδήποτε πολίτης μέσα σε μία αντίστοιχη μάχη τότε θα χυθεί αίμα. Και αυτό επιδιώκουν οι ακροδεξιές οργανώσεις. Περιμένουν το πρώτο αίμα για να τους πνίξουν όλους.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο,την στιγμή που οι λαθρομετανάστες ξεκινούν την επίθεση βλέπουμε τόσο τον κύριο που τραβάει την κάμερα όσο και τους υπόλοιπους να υποχωρούν. Και τότε ακούγεται η φράση "Ανασυγκρότηση". Αυτό τους πρόδωσε. Αυτό έδειξε πως το γεγονός του Σαββάτου δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν μία οργανωμένη επίθεση. Και δυστυχώς είναι μόνο η αρχή.

Έγραφα από τότε γι' αυτήν την κατάσταση και οι περισσότεροι δε με πιστεύανε και με θεωρούσαν υπερβολικό. Δυστυχώς όμως βγήκα αληθινός...

Ας περιμένουμε λοιπόν τα επόμενα διότι από το βίντεο διαπιστώσαμε πως το πρώτο αίμα δε θα αργήσει να τρέξει. Και μόλις γίνει αυτό θα καεί όλη η Αθήνα...

Εδώ είμαστε και θα τα ξαναγράψω σύντομα αυτά, στο επόμενο γεγονός που θα συμβεί...

2 σχόλια:

  1. "Σχετικά με το βίντεο στην Ερμού αυτό που έχω να πώ είναι πως σίγουρα η ομάδα αυτή είχε πρόθεση να ξεκινήσει επεισόδια και καταλαβαίνω αυτούς που χαρακτηρίζουν αυτή τη συμπεριφορά ρατσιστική, όμως ρε παιδιά να σας πώ κάτι? Είναι και δικαιολογημένη αυτή η στάση. Η κατασταση με τους αλλοδαπούς είναι ανεξέλεγκτη...
    Αναφέρομαι και στο πόσοι είναι αριθμητικά (νομιμοι και λαθρομετανάστες)-τα επόμενα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας-, αναφέρομαι και στην εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί δραματικά, αλλά και στο παρεμπόριο που σε μεγάλο βαθμό έχει επηρεάσει τις πωλήσεις των μαγαζιών. Όλα αυτά και πολλά άλλα μας έχουν προκαλέσει συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης, οργής, αδικίας. Δεν χωράμε πια σε αυτόν τον τόπο ολοι, και αριθμητικά αλλά και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε λόγω διαφορετικής νοοτροπίας. Θα με πείτε ρατσιστρια? Είμαι δεν το αρνούμαι. Αλλά με πονάει να περπατάω στον τόπο μου και να νιώθω τρομοκρατημένη.Με ενοχλεί ο αλλοδαπός που πουλάει μικροαντικείμενα ή καθαριζει τζάμια, δεν φορολογείται και στέλνει μέρος των χρημάτων του στη χώρα του. Προσπάθησα να βρω μια παλιά καταχώρηση στο troktiko, ενός βιντεο από την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα και τα επεισόδια που έγιναν με τους αλλοδαπούς, αλλά μάλλον έχει σβηστεί. Αγαπητό troktiko αν το έχεις στο αρχείο σου ανάρτησέ το πάλι για να καταλάβουν οι αναγνώστες τι εννοώ. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως πρέπει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση γιατί διαφορετικά αυτά τα περιστατικά θα γίνονται εντονότερα και συχνότερα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αναφορικά με το βίντεο στην Ερμού, θα ήθελα να πω στα ζαγάρια της Χρυσής Αυγής να σηκωθούν να φύγουν, να πάνε αλλού! Αν κάποιος φταίει δεν είναι οι μαύροι αλλά οι γυναίκες και οι κόρες και οι αδελφές μας, οι οποίες αγοράζουν τις τσάντες, δίνοντας έτσι λόγο ύπαρξης ...
    στο παραεμπόριο. Όσον αφορά τα "πληρώνουμε 20 χρόνια φόρους", σιγα!!!!! Δεν είδα κανένα έμπορο στην Ερμού να πεινάει.... Και οι περισσότεροι απ'αυτούς παίζουν με απίστευτα ποσοστά κέρδους (300%-400%).
    Κλείνοντας, θέλω να προτείνω στην Χρυσή Αυγή να δραστηριοποιηθούν πανελλαδικώς. Π.χ να πάνε να δείρουν τους πακιστανούς στην Μανωλάδα, να τους διώξουν και μετά ας κάτσουν οι ίδιοι να μαζεύουν τις φράουλες, αλλά με τα ίδια μεροκάματα! Και μετά να πάνε να δείρουν τους Αλβανούς στην Μεσσηνία, να τους διώξουν και να μαζεύουν μόνοι τους τα φασιστάκια τις ελιές. Να βγάλουν και νέα tshirt που να λένε, όχι "ΕΛΛΑΣ" αλλά "ΕΛΙΕΣ"....
    Αι σιχτιρ ταγάρια που ξεφτιλίζετε το στίγμα του ανώτερου πολιτισμού που άφησαν οι "καταλάθος" πρόγονοί σας.... Ουστ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή