Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τρία χρόνια φωτιάς...



Αν θες να σεβαστείς την μνήμη ενός νεκρού, κάνε το σιωπηλά...

Εξεγέρσεις μαϊμού

5 σχόλια:

  1. πριν απο κατι χρονια ελεγα κι εγω το ιδιο...και η σιωπη μας πηρε στο λαιμο της. πολυ σιωπη, πολυ μουγκα, πολυ απαθεια, πολυ αδιαφορια. καποιες μνημες τις σεβεσαι καλυτερα οταν βγαινεις και ζητας το αιμα σου πισω. καποιοες μνημες ειναι καταλληλες για λαβαρο. μονο η αδιαφορια ειναι ασεβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου αλλά δε πιστεύω ότι τέτοιες μέρες όπως η σημερινή είναι οι κατάλληλες για "επανάσταση". Αν θες να πιάσεις το σύστημα στον ύπνο το κάνεις σε "αδιάφορη" ημερομηνία και όχι σε καθορισμένη όπως είναι η 6η Δεκεμβρίου (πλέον) ή η 17 Νοεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή μέρα για επανάσταση ΄πιστεύω πως είναι η 33 Οκτωμβρίου αφού μας χαλάνε η επαναστατικές μέρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να διορθώσω δεν απαξιώ καμία γνώμη και καμία άποψη, όμως θεωρώ ότι η κάθε μέρα μπορεί να είναι κατάλληλη για επανάσταση, βέβαια σήμερα είναι μεγάλη κουβέντα να μιλάμε για επανάσταση, όμως από κάπου πρέπει να αρχίσουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τετοιου ειδους δηλωσεις γινονται επειδη ο κοσμος εμαθε να βλεπει ολους τους ηλιθιους της ελλαδας, να βγαινουν τετοιες μερες και να σπανε στο ασχετο οτι βρουν μπροστα τους...φυσικα και δεν εννοω αυτο, αλλα κατι τελειως διαφορετικο. οπως και να το κανουμε και επειδη ο κοσμος εχει πεσει γενικα σε ληθη και αφασια, επιστρεφει η μνημη και αυτο θα επρεπε να το εκμεταλευτει κανοντας τις σωστες κινησεις.πχ να διαδηλωνουν εκατομμυρια πολιτες.
    κατα τα αλλα αμφιβαλλω οτι στα καλα καθουμενα θα αφησει ο αλλος τη σοβαρη ενασχοληση με το μπλογκ του, η τη σελιδα του στο φμπ, η την φράπα του για να παει να διαδηλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή