Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μάθε ματατζή μου γράμματα...





Οι περιγραφές που άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο ήταν σοκαριστικές. Τα ζώα αυτά που τους δώσανε στολή και το παίζουν εξουσία (υπόψιν δεν τα βάζω με την αστυνομία αλλά μόνο με τα ΜΑΤ) επιτέθηκαν και σε παιδιά που ήταν εγκλωβισμένα μέσα στην αυλή του σχολείου τους!!!
Πραγματικά πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι;
Δακρυγόνα μέσα σε προαύλιο χώρο ενός χωριού!!!
Παιδιά που έχουν μάθει να ζουν στον καθαρό αέρα, γέμισαν τα πνευμόνια τους με χημικά και καρκίνο από αυτούς τους αλήτες;
Πόσο ακόμα ως κοινωνία θα ανεχόμαστε αυτήν την βία;
Την ζήσαμε στην Κερατέα. Αν θυμάστε καλά μία έγκυος απέβαλλε επειδή τα ζώα έριξαν δακρυγόνα στην αυλή του σπιτιού της!!! Την ζήσαμε στο Σύνταγμα και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας. Την παρακολουθούμε τώρα στην Ιερισσό και στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Ως πότε θα καθόμαστε στους καναπέδες μας να βρίζουμε και να αγανακτούμε.
Τότε η Κερατέα και τώρα η Χαλκιδική, μας βάζουν τα γυαλιά. Ο κόσμος ενωμένος αντιστέκεται στην επέλαση των βαρβάρων. Των καπιταλιστικών βαρβάρων που θα μετατρέψουν την πράσινη γωνιά της Χαλκιδικής, σε έρημο τοπίο, αφού πρώτα της αφαιρέσουν όλο το χρυσό από τα σπλάχνα της και μετά θα κεράσουν τους κατοίκους με καρκίνο και των φασιστικών βαρβάρων που αφού πρώτα κάνουν ομιλίες (ο Γεωργιάδης ως ένας άλλος Παττακός που εύχεται έργα) αμολάν τα σκυλιά τους για να κατασπαράξουν τους κατοίκους.
Αλλά επαναλαμβάνω... Δακρυγόνα μέσα σε προαύλιο χώρο που είναι εγκλωβισμένα 15χρονα παιδιά;
Ντροπή σας ζώα....
Από εσένα ηλίθιε Ματατζή που πέταξες το δακρυγόνο μέσα στο σχολείο, μέχρι εσένα κρυφοφασίστα Δένδια που δίνεις τις εντολές για να συμβεί αυτό. Σας φτύνω στα μούτρα αλήτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου