Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Εμείς λέμε ότι η ΝΔ του Σαμαρά και η Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα



του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

«Εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα», δήλωσε εντός του Κοινοβουλίου ο γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός, πιο στενός δεν γίνεται, συνεργάτης του Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος. Τολμάει να ταυτίζει την Αριστερά με τους ναζί η ΝΔ του Σαμαρά, η ΝΔ του Μπαλτάκου, που γυρνάει στους διαδρόμους και απειλεί ότι, αν χρειαστεί, ο Αντώνης θα κυβερνήσει μαζί με τη Χρυσή Αυγή; Του Μπαλτάκου που γράφει ιστορικά μυθιστορήματα για την Κρυπτεία, για τη συνήθεια δηλαδή των αρχαίων σπαρτιατών να μαχαιρώνουν κρυφά και μέσα στη νύχτα δούλους. ‘Ο, τι κάνουν δηλαδή οι χρυσαυγίτες με τους μετανάστες και όχι μόνο με τους μετανάστες.
Μιλάει η ΝΔ του Μάκη Βορίδη, που τον είχε χρίσει μέσα από τη φυλακή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Του Βορίδη που κυνηγούσε αριστερούς φοιτητές με το τσεκούρι, που κυκλοφορούσε με μπότες και στολή παραλλαγής, που χαιρετούσε ναζιστικά τον Μιχαλολιάκο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη, που πουλούσε από την εκπομπή του το ακραία αντισημιτικό βιβλίο του Κ. Πλεύρη «Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια», λέγοντας ότι πρόκειται για βιβλίο συγκλονιστικό με άψογη επιστημονική τεκμηρίωση. Συγκλονιστικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ένα βιβλίο που δικαιολογεί το Ολοκαύτωμα.
Η ΝΔ του Χαράλαμπου Αθανασίου, που έχει για σύμβουλο τον ιστορικό και συνοδοιπόρο του Σαμαρά στην ΠΟΛ.ΑΝ Ιωάννη Κωτούλα. Τον συγγραφέα του βιβλίου «Η άνοδος του Γ' Ράιχ», από το οποίο μαθαίνουμε ότι «ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας» ότι «ο Χίτλερ ήταν ικανότατος πολεμιστής και ικανότατος ομιλητής», ότι ο ο Γκαίριγκ» ήταν διακεκριμένος αεροπόρος» ότι «τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών".
Η ΝΔ του Φαήλου Κρανιδιώτη, που ζητούσε να ανοίξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, πολύ πριν ανοίξει η Αμυγδαλέζα. Του Φαήλου, που η σκέψη και η ανάλυση του διαπερνάται από την πεποίθηση πως όσα συμβαίνουν στον πλανήτη είναι αποτέλεσμα εβραϊκή συνωμοσίας.
Η ΝΔ του Βύρωνα Πολύδωρα, που έχει ζητήσει κατ' επανάληψη τη συνεργασία της ΝΔ με την Χ.Α., που όπως λέει έχει πάρει 600.000 ψήφους (400.000 έχει πάρει) και πρόκειται να πάρει 1.000.000.
Η ΝΔ του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που στις εκλογές του Ιουνίου, τότε που ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία στην Βόρεια Ελλάδα, είχε αποκαλέσει την Χρυσή Αυγή «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα».
Η ΝΔ του Νικόλαου Δένδια, που βάζει τον Ξένιο Δία να μαζεύει τους μετανάστες από τους δρόμους και να τους μαντρώνει στην απάνθρωπη Αμυγδαλέζα, που καλύπτει τους βασανιστές των αστυνομικών τμημάτων, που ανέχεται την διείσδυση της Χ.Α. στα σώματα ασφαλείας. Του Νικόλαου Δένδια που κρατούσε τους 32 φακέλους με εγκλήματα της Χρυσής Αυγής στο συρτάρι του και τους πήγε στην εισαγγελέα μόνο όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
Η ΝΔ του Σαμαρά, που όταν μετά το 1977 η ΝΔ έπαψε να συμμετέχει στις γιορτές μίσους του Μελιγαλά, συνέχισε, ως νεαρός βουλευτής Μεσσηνίας, να πηγαίνει μόνο αυτός, εκδίδοντας μάλιστα και δελτίο τύπου που ειδοποιούσε για την εκεί παρουσία του.
«Πόσες και πόσες ιστορίες; Πόσες και πόσες απορίες;», που θα ‘λεγε και ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Πηγή: Αυγή

6 σχόλια:

  1. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΓΛΥΦΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όμως ο Νεοέλληνας ψηφοφόρος ξεχνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρηστός κι η Παναγία ...Πρωί - πρωί...Είστε καλά?Να μην στεναχωριέστε ... Θα φύγουνε θα πάν αλλού...Ελπίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα. Σας ξύπνησα απότομα. Αυτοί δε θα φύγουνε. Εμείς θα τους διώξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι .Αυτό επιθυμούμε ..Ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4&feature=youtu.be

    Μανώλης Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή