Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Προκριθήκαμε...


Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ολυμπιακού σήμερα είναι πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στους 16 του Champions League με μία δύσκολη νίκη 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ. Θα μου πείτε πως οι Άγγλοι παίζανε με τα δεύτερα. Μα και μεις δεν είμαστε πλήρης ομάδα. Έχουμε τόσους τραυματίες και τόσα κενά μέσα στην ομάδα. Τώρα είναι η ευκαιρία να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός.


Σημερινός σκοπός δεν ήταν μόνο η πρόκριση αλλά και η νίκη. Δεν άξιζε τον κόπο να περάσει ο Ολυμπιακός απόψε με ισοπαλία ή με τύχη (σε περίπτωση που δε θα κέρδιζε η Στάνταρ Λιέγης όπως και έγινε). Τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μαζέψαμε από τους ομίλους 10 βαθμούς και συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Περιμένουμε πλέον την κλήρωση.

Αξιοσημείωτο είναι πως το σημερινό είναι το πέμπτο παιχνίδι που βλέπω φέτος στο Καραϊσκάκη και μετράω με το σημερινό 5 καθαρές νίκες με συνολικό σκορ 10-0!!!

Επίσης είναι το δεύτερο παιχνίδι που βλέπει ο πατέρας μου στο γήπεδο με αντίπαλο μία αγγλική ομάδα με την προηγούμενη να είναι η Τότεναμ που είχαμε νικήσει πάλι με 1-0 το 1972....

Καλή συνέχεια στον Θρύλο μας....

2 σχόλια:

  1. Είσαι γουρλής είναι φανερό! Μην λείψεις απ' το γήπεδο καήκαμεεεε!
    Μπράβο στο Θρύλο μας και συμφωνώ με σένα και τον πρόεδρο στο ότι και 'μεις με τα δεύτερα παίξαμε χοχοχο!
    Καλησπέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι... Πρέπει να ενημερώσουμε τον πρόεδρο να μου χει μία θέση στα επίσημα να πηγαίνω συνέχεια γήπεδο... Πάντως φέτος ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός στην Ευρώπη. Ήταν αυτό που μας έλειπε άλλες χρονιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή