Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αφιερωμένο...

Θα θελα να 'ξερα όλοι εσείς που κυνηγούσατε κάποτε τους μετανάστες και βρίζατε τους Αλβανούς (κυρίως), με τι μούτρα θα βγείτε να αναζητήσετε δουλειά στο εξωτερικό;
Ίσως νιώσετε την φιλοξενία που δείξατε κάποτε σε κάποιους άλλους ανθρώπους που ήθελαν να βρουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής στην χώρα μας.
Είναι κρίμα που την μοίρα αυτή θα την ζήσει και ο κάθε συμπατριώτης μου που δεν έχει κάνει κακό σε μετανάστη και θα ρισκάρει να βγει έξω για αναζήτηση καλύτερων συνθηκών ζωής.
Ελλάδα, η νέα "Αλβανία" του κόσμου...

5 σχόλια:

  1. οτιδηποτε βλακεια κανει ο καθε βλακας ελληνας σημερα, θα την πληρωσει ο συμπατριωτης του καπου στον κοσμο. ηδη οι ελληνες μεταναστες, οχι μονο οι καινουριοι, αντιμετωπιζουν προβλημα. πολλους δεν τους παιρνουν σε δουλειες...για το κραξιμο και την απαξιωση δε μιλαμε καθολου. ειναι δυσκολο να αντισταθεις σ αυτο που γινεται χωρις βια προς τους μεταναστες..ολοι ξερουμε και εχουμε μια εικονα..αλλα ακριβως αυτο θελουν καποιοι..θελουν βια και θελουν να βαλουν το λαο να την κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αθώοι πάντα την πληρώνουνε μιας και οι ψευτόμαγκες εθνικάρες μένουν στα πάτρια εδάφη διότι μόνο εκεί έχουν τα κότσια να πουλήσουν τσαμπουκά. Δεν αναφέρομαι μόνο για εδω αλλά για κάθε χώρα... Δε νομίζω πως ένας Γερμανός νεοναζί μπορεί να ρθει στην Ελλάδα να πουλήσει τσαμπουκά... όπως και ένας Έλληνας εθνικιστής δε μπορεί να πάει Αλβανία ή Τουρκία και να το παίξει "ήρωας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι μονο στο εξωτερικο δεν θα παει, αλλα ουτε εξω απο την παρεα του βγαινει να κανει "μουκ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έλληνας αντιμετωπίζεται παντού ως Έλληνας όπως Ιρλανδός ως Ιρλανδός, κλπ. Τις αντιξοότητες τις αντιμετωπίζει με ελληνική -ως επί το πλείστον- συνείδηση και σπάνια με εκείνη της χώρας στην οποία διαμένει. Βλέπε πολυμήχανος Οδυσσέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι μονο στο εξωτερικο δεν θα παει, οχι μονο εξω απο την παρεα του δεν βγαινει αλλα ουτε απο τα ρουχα του δεν βγαινει. χωρις τη στολη τους δεν μπορουν ουε να περπατησουν. σαν τις μοντελες που εχουν παντου δωδεκαποντα. με μια φορμιτσα πχ ειναι σα σκατα σκυλου πατημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή