Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη παρουσίαση


Μετά το βάπτισμα στον εκδοτικό οίκο του Γαβριηλίδη και τη ζεστή φιλοξενία του "Μωβ Σκίουρου", ήρθε η ώρα να γνωριστεί το δεύτερό μου βιβλίο με το κοινό του free thinking zone. 
Σήμερα λοιπόν στις 20:00 σας περιμένω στη Σκουφά για να μιλήσουμε μαζί με τον Χάρη Μωρίκη, τον Αριστοτέλη Τσαγκαρογιάννη και την Εύη Γούσια, για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ήρωα του βιβλίου. Θα αναφερθούμε στους προβληματισμούς του και στις εικόνες που έχει αποκομίσει από κάθε προορισμό (Στρασβούργο, Μιλάνο, Βουδαπέστη, Βελιγράδι και Θεσσαλονίκη). Θα θυμηθούμε τα γεγονότα του 2011 και θα αναλογιστούμε τον αριθμό των ανθρώπων της γενιάς μου αλλά και της επόμενης γενιάς που θα αναζητήσουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας έτσι το success story που ακολουθεί η ακροδεξιά κυβέρνηση της λιτότητας. 
Για την σημερινή εκδήλωση θέλω πολύ να ευχαριστήσω τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης για τη στήριξη που μου προσέφεραν, τους παρουσιαστές οι οποίοι θα μιλήσουν απόψε, Χάρης Μωρίκης, Αριστοτέλης Τσαγκαρογιάννης κι Εύη Γούσια, την παρέα από τον Μώβ Σκίουρο (Σπύρο, Χριστίνα, Κωστή, Νικολέτα, Αλέξανδρο) για τη θερμή υποστήριξή τους και όλους όσους θα με τιμήσετε με την παρουσία σας απόψε. 
Σας περιμένω.

Free Thinking Zone
Σκουφά 64 και Γριβαίων
Ώρα παρουσίασης 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου