Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Ήρθε το καλοκαίρι;...


Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, ο ήλιος αρχίζει να γίνεται πιό δυνατός και έντονος, ο κόσμος αρχίζει πλέον να κάθεται έξω ενώ τα λεπτά μακό αρχίζουν να αντικαθιστούν τις μάλλινες μπλούζες και τα γυαλιά ηλίου αρχίζουν να γίνονται αναγκαία στις καθημερινές μετακινήσεις μας και στους περιπάτους μας. Μήπως έρχεται το καλοκαιράκι σιγά σιγά. Πιθανότατα. Πάντως σήμερα στο ουζάκι δεχτήκαμε την πρώτη επίθεση μέλισσας της χρονιάς. Φυσικά την εγκλωβίσαμε και την φωτογραφίσαμε για να έχουμε να την θυμόμαστε...

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή