Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σχετικά με το ιστολόγιό μου και τις προσωπικές μου απόψεις.



Το ότι έχω αυτό το ιστολόγιο εδώ και 6 χρόνια ικανοποιεί μια προσωπική μου ανάγκη να εκφράζω τις σκέψεις μου, και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους κοινών και διαφορετικών απόψεων και ιδεών, προσπαθώντας να το πετύχω αυτό με όσο το δυνατόν πολιτισμένο τρόπο και φιλικό ύφος. Αυτονόητο είναι ότι παραθέτω τις απόψεις μου, με σκοπό να γίνεται διάλογος και μέσα από τον οποίον να πηγαίνουμε μπροστά ως άνθρωποι και ως κοινωνία εν γένει.
Το βήμα αυτού του ιστολογίου είναι πάντα στη διάθεση των αναγνωστών του και κάθε κριτική είτε θετική είτε αρνητική είναι ευπρόσδεκτη, αφού δίνει έναυσμα για προβληματισμό και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.
Τον τελευταίο καιρό εν όψει της ανησυχίας μου για τα κοινωνικά τεκταινόμενα θα έλεγα ότι έχω γίνει κάπως πιο οξύς στον τρόπο που εκφράζομαι. Αναφορικά με τη χθεσινή μου ανάρτησή, η οποία αφορούσε τον κ. Μηταράκη αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω τα εξής:
1. Δέχτηκα από αναγνώστες του blog την εξής αρνητικη κριτική: Ότι μέσα από την ανάρτησή μου σκοπός ήταν να κάνω μία μονόπλευρη επίθεση στον κ. Μηταράκη, αφού δεν παρέθετα την απάντησή του σε όλα αυτά τα θέματα. Δεν είχα αυτόν τον σκοπό κι έτσι αποφάσισα να αποσύρω την ανάρτηση.
2. Ο λόγος που απέσυρα το κείμενο από τις αναρτήσεις είναι ότι ήθελα να αποφύγω να γίνει το προσωπικό μου ιστολόγιο «εργαλείο» των πολιτικών του αντιπάλων και μάλιστα προεκλογικά, γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός που γράφτηκε το εν λόγω κείμενο, και επιφυλάσσομαι ρητά παντός νομίμου δικαιώματός μου, στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ή δημοσιευθεί εν αγνοία μου.
3. Το εν λόγω κείμενο θα μπορούσα να πω ότι ήταν μία έκρηξη συσσωρευμένης ανησυχίας και αβεβαιοτητας για όλα όσα συμβαίνουν και ο κύριος Μητταράκης έγινε ο δέκτης όλων αυτών των συσσωρευμένων συναισθημάτων.

Παράλληλα δημοσιεύω την άμεση απάντηση του πολιτικού γραφείου του κ.Νότη Μηταράκη σχετικά με τη χθεσινή μου ανάρτηση: http://chatzelenisgeorge.blogspot.gr/2015/01/blog-post_40.html

2 σχόλια:

  1. Κυριε Χατζελενη,για αλλη μια φορα,να σας εκφρασω τον σεβασμο μου,στο προσωπο σας,και για το ηθος και την αισθητικη με την οποια υποστηριζετε το ιστολογιο σας. Δεν θα αναφερθω,στο θεμα με τον κ. Μηταρακη,καθως δεν προλαβα να διαβασω την αναρτηση. Το οτι ομως,την αποσυρατε,για να μην γινει "εργαλειο" στα χερια του οποιουδηποτε.....εε,αυτο ειναι ακριβως το ηθος και η αισθητικη,που αναφερω. Κατι που δεν το συναντουμε καθε μερα,ουτε στο διαδυκτιο ουτε και στον πολιτικο χωρο. Με ενδιαφερον παρακολουθουμε τις αναρτησεις ,τα σχολια σας, και μονον κερδισμενοι ειμαστε ,ως αναγνωστες απο τις συμφωνιες,η, τις διαφωνιες μας! Ευχομαι υγεια,πολλα ταξιδια...παρα πολλα βιντεο.....και παρα πολλη μουσικη που παντα ειναι εξαιρετικη! Τωρα για τους υπολοιπους.....ου....πολλοι ειναι με την ψυχραιμια τους, στο ναδιρ! Θα εχουν τους "λογους" τους!! Πλησιαζει η ωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας. Μου δίνεται δύναμη και κουράγιο.
    Η ελληνική κοινωνία μπήκε στην τελική ευθεία κι εκεί χρειάζεται ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή