Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Φωνή λαού...


Ευτυχώς κάποιοι λαοί έχουν καταλάβει την δύναμη της φωνής που μπορεί να προσφέρει ένα γήπεδο... 
Χθες το βράδυ, οι οπαδοί της Μπάρτσα δεν φώναξαν μόνο για την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν τις τοπικές εκλογές οι οποίες θα χουν τον ρόλο δημοψηφίσματος . 
Κι όλα αυτά τη στιγμή που στην Ελλάδα αρχίζουν να καταδικάζουν τις συγκεντρώσεις. Όμορφες μνήμες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό γι' αρκετούς... 
Αυτό δεν πρέπει να μας πτοήσει. Και το λέω αυτό για τον εξής λόγο. Αυτή τη στιγμή όλη η Νότια Ευρώπη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Αθήνα και την αντίδραση που θα χει ο κόσμος αύριο στην υποδοχή της κυρίας Μέρκελ. 
Και δε πιστεύω οι υπόλοιποι νότιοι να περιμένουν μία ειρηνική υποδοχή, όπως ζητάει ο κύριος Τσίπρας από τον καναπέ του. Οφείλουμε να δώσουμε μία δυνατή απάντηση στα μέτρα λιτότητας που μας έχουν γονατίσει.
Πρέπει επιτέλους να στείλουμε κι εμείς ένα μήνυμα στους υπόλοιπους λαούς...
Και η μοναδική ευκαιρία θα μας δοθεί αύριο!

1 σχόλιο:

  1. Για να φτάσεις στο σημείο να στείλεις μήνυμα στους υπόλοιπους λαούς πρέπει πρώτα και κύρια να αφυπνιστείς ΕΣΥ ΩΣ ΛΑΟΣ...Να αποκτήσεις ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ως άνθρωπος και ως πολίτης...Και φυσικά να ξεκολλήσεις από τον καναπέ σου και τα δεδομένα της ''Μυκόνου'' και να βγεις στην αληθινή ζωή, διεκδικώντας αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει...ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

    Άκης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή