Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Αποστασία σε καιρό υποδούλωσης...


Ένα χρόνο μετά την ενδιαφέρουσα θεματική βραδιά στο Revolt (Εξάρχεια), θα συναντηθώ ξανά στην Αθήνα με τον αγαπημένο μου φίλο Γιωργή Σαράτση για να μιλήσουμε αυτή τη φορά για ένα ακόμη κοινωνικό πρόβλημα, την αδράνεια των ανθρώπων απέναντι στον σημερινό αφανισμό των ηθών, των ιδεών και των αξιών αλλά και τη συστηματική υποδούλωση σε μία καθημερινότητα στάσιμη κι αδιάφορη. Αυτή τη φορά ο προβληματισμός μας θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Αριστοτέλη Τσαγκαρογιάννη στο maga.gr radio
Μπορεί το θέμα τη συζήτησης να έχει μία απαισιόδοξη χροιά αλλά εμείς μέσα από τη κουβέντα θα προσπαθήσουμε να πείσουμε πως μέσα σ' αυτήν την κοινωνία υπάρχουν αρκετοί "αποστάτες". Άνθρωποι που έχουν ξεφύγει από την κοινή ροή και προσπαθούν να πετύχουν την πολυπόθητη εσωτερική επανάσταση και ψυχική ισορροπία που θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, να απολαύσουν το υπέρτατο θαύμα της ζωής και να συνυπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερο αρμονικά με τους γύρω τους. Μέσα από τον διάλογο θ' αποδείξουμε πόσο σημαντικές κι επίκαιρες είναι οι θεωρίες του Επίκουρου σχετικά με τον τρόπο ζωής αλλά και την αντίληψη που έχει γι' αυτήν και τον θάνατο. 
Η ραδιοφωνική μας "αποστασία" θα πλαισιωθεί από όμορφες μουσικές επιλογές του Γιωργή Σαράτση, ενώ στη συζήτησή μας θα μπορεί να παρέμβει ο καθένας μέσα από το chat του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα (Παρασκευή 15/01/16) στις 18:00-20:00.
Καλή ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου