Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καλή Χρονιά!


Ήδη έχουν περάσει οι δυο πρώτες μέρες αυτής της χρονιάς. Μίας νέας χρονιάς που  εκπέμπει ένα ιδιαίτερο τόνο αισιοδοξίας, πολύ πριν μπει στην καθημερινότητά μας, εκπέμπει ένα ιδιαίτερο τόνο αισιοδοξίας.
Είμαι σίγουρος πως οι υπόλοιπες 363 μέρες αυτής της χρονιάς θα είναι αρκετά δυναμικές διότι ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν κυριεύσει τον κόσμο όπως η αγωνία για τα χαράτσια, η μελαγχολία της εργασιακής ανασφάλειας, η μοναξιά της κοινωνικής εγκατάλειψης και η εκκωφαντική σιωπή μπροστά στην οικονομική δολοφονία ενός λαού από την ακροδεξιά κυβέρνηση του Σαμαρά, θα μετατραπούν σύντομα σε οργή και κοινωνική έκρηξη που θα φέρει επιτέλους την αλλαγή που όλοι περιμένουμε. 
Το 2014 για μένα έχει την αύρα της αποφασιστικότητας και της τόλμης ενός λαού που τα βρήκε δύσκολα και γονάτισε τόσα χρόνια. Όμως όλες αυτές οι δυσκολίες βοήθησαν στο να ξυπνήσουν αρκετοί συμπολίτες μου και να στραφούν στην αυτογνωσία και στην αλληλεγγύη. Αυτά τα δύο στοιχεία θα βοηθήσουν στην τελική αφύπνιση της υπόλοιπης κοινωνίας μας. Σ' αυτούς τους ανθρώπους στηρίζω τις ελπίδες μου για την αλλαγή που έρχεται και είναι πλέον κοντά!
Για όλους εμάς λοιπόν που πασχίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και για όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους μου που πασχίζουν μέσα σ' αυτό το απάνθρωπο σύστημα, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία! 
Καλή δύναμη σε όλους μας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου