Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Επιτέλους...

Όπως είπε και ο Μάνος κατά την διάρκεια του αγώνα "ο μπαμπάς σου Γιώργο περίμενε χρόνια για να δει την Ελλάδα σε μουντιάλ. Λογικό και μείς να περιμένουμε καιρό να δούμε επιτέλους την Ελλάδα να βάζει γκολ". Φυσικά αυτά τα είπε μόλις φάγαμε το ηλίθιο γκολ. Σήμερα είδαμε όχι μόνο το πρώτο γκολ της Ελλάδας σε μουντιάλ αλλά και το δεύτερο, και το πιό σημαντικό απ' όλα την πρώτη νίκη της Ελλάδος στον θεσμό αυτόν. Έφυγε αυτή η άσχημη κατάρα πάνω από την Εθνική μας. Με άλλον αέρα πάμε να αντιμετωπίσουμε τώρα την Αργεντινή. Πολύ καλό παιχνίδι, πολύ καλός ρυθμός και σωστές επιλογές. Ο Ρεχάγκελ σα να ξύπνησε λίγο με τις κινήσεις του. Μακάρι να πάρει τις ίδιες αποφάσεις και να χει τα ίδια σχέδια και στο επόμενο μάτς.
Επόμενο ραντεβού Τρίτη βράδυ για το όνειρο της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ελλάδα μπορείς...

1 σχόλιο:

  1. Δεκατίες ολόκληρες περίμενε ο πατέρας σου να δει την Ελλάδα στο μουντιάλ.37 χρονών ήταν το 1994...Εμείς είδαμε την Ελλάδα σε μουντιάλ σε ηλικία 10 χρονών και είδαμε το πρώτο γκολ και την πρώτη νίκη στα 26.
    Είναι γούρικα τα σπίτια σου πάντως. Στην Αττική σηκώσαμε euro,στο Κουκάκι κάναμε πορεία στο μουτομπάσκετ και στο Νέο Κόσμο κάναμε την 1η μας νίκη σε μουντιάλ...Λες να προχωρήσουμε παρακάτω...
    Τρίτη 12 το βράδυ Ομόνοια...Όπως τότε...Και το ουζάκι γούρικο και καθιερωμένο!
    Μάνος Πάχος (οε οε οε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή