Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Τι να σας πω;...



Να σας πω ιδεολόγους; Όχι! Αφού στόχος σας είναι η τρομοκρατία και ο θάνατος.

Να σας πω μάγκες; Όχι! Αφού κρύβεστε πίσω από προκυρήξεις που μόνο μίσος δείχνουν και δίψα για αίμα. Διότι παίδες τα κείμενά σας δε δείχνουν ούτε μία στοιχειώδη γνώση πάνω στο θέμα της αριστεράς και της επανάστασης. Απλά έχετε ξεκινήσει έναν πόλεμο κατά της αστυνομίας. Στρέφεται το μίσος σας αλλού και όχι εκεί που πρέπει.

Να σας πω ανθρώπους; Όχι! Από τη στιγμή που χτυπάτε στα τυφλά χωρίς να σκέφτεστε τις ανθρώπινες απώλειες καθώς και τον πόνο που θα αφήσετε στα συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων (από τον απλό αστυνομικό μέχρι τον "μεγάλο" πολιτικό) τότε δε σας αξίζει να αποκαλείστε άνθρωποι. Ούτε καν ζώα...

Να σας πω αριστερούς; Όχι! Με τις κινήσεις σας προκαλείτε την εξουσία να περιορίζει τα δικαιώματά μας και την ελευθερία μας οδηγώντας μας μετά την οικονομική,σε μία πολιτική και κοινωνική χούντα.

Να σας πω λαϊκούς αγωνιστές; Όχι! Αφού η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον σας και αυτή πρώτη σας καταδικάζει και δίνει τον αέρα στους ανώτερους να σας κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Τι να σας πω λοιπόν;
Πως να σας αποκαλέσω;
Βγείτε και πείτε μας ποιοί είστε, τι αντιπροσωπεύετε και γιατί τα κάνετε όλα αυτά;...
Ποιός είναι ο σκοπός σας; Ποιό είναι το καλό που προσφέρετε σε αυτόν τον μαρτυρικό τόπο;...
Περιμένουμε να σας ακούσουμε λοιπόν...

1 σχόλιο:

  1. δεν θα ήθελα να καταναλώσω το χρόνο σας με δικές μου "φιλοσοφίες".ένα τραγούδι με παράλληλο slideshow πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα.άλλωστε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.αφού στο δεύτερος μέρος δίχνει πώς να μπερδευτεί η εξέλιξη με την μετάλαξη

    http://www.youtube.com/watch?v=Qi6HXDe1izo

    καλή μας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή