Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Παρουσίαση του Εντεύθεν στην Αθήνα 03/05/17



Είναι ιδιαίτερα έντονο το συναίσθημα όταν κάθεσαι δίπλα σε σημαντικές προσωπικότητες οι οποίες μιλούν για σένα. Αυτήν την όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, έζησα την περασμένη Τετάρτη μέσα σε ένα πανέμορφο βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.
Με τον σκηνοθέτη Δήμο Αβδελιώδη γνωριζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Η φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας είναι ειλικρινέστατη κι ενδιαφέρουσα. Γι' αυτό κι η κάθε μας συνάντηση είτε στην Χίο είτε στην Αθήνα, συνοδεύεται πολλές φορές με πολύωρες συζητήσεις για την επικαιρότητα, την τέχνη και τα σχέδια που θέλουμε να υλοποιήσουμε.
Με την συγγραφέα Πέλα Σουλτάτου, η γνωριμία μας βασίστηκε στην παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι παρουσιάσεις δεν είναι μόνο συζητήσεις και πωλήσεις βιβλίων αλλά κι αφορμή για νέες φιλίες.
Όσον αφορά όμως τον συγγραφέα-δημοσιογράφο Περικλή Κοροβέση, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση έχοντάς τον δίπλα μου. Τα όμορφά του λόγια τόσο για μένα όσο και για το βιβλίο αλλά κυρίως οι στιγμές που με αποκαλούσε με το μικρό μου όνομα, θα μου μείνουν αξέχαστες. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν έχει δίπλα του ανθρώπους που θαυμάζει λόγω της ιστορίας του, του αγώνα τους και του έργου που αφήνουν στους υπόλοιπους συνανθρώπους τους.
Πέρα όμως από τους εξαιρετικούς παρουσιαστές του βιβλίου, θα θελα πολύ να ευχαριστήσω την Μαρία Παπαγεωργίου για την ζεστή της φιλοξενία αλλά και την ευχάριστη συζήτηση που είχαμε πριν και μετά την παρουσίαση του βιβλίου.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους όσους με τιμήσατε με την παρουσία σας εκείνο το βράδυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου